Nakon odličnog festivala u Varaždinu Croatia Food Festival dolazi u Zagreb, ponuditi građanima Zagreba, posjetiteljima i turistima još jedno nezaboravno gastro iskustvo. Baš kao i u svojim prijašnjim izdanjima, Zagreb Food Festival imat će jedinstvenu gastro ponudu. Ovaj festival trebao se održati u lipnju, ali je, nažalost, zbog lošeg vremena odgođen pa ćete tek ovaj vikend moći uživati u svim poslasticama koje pripremaju sudionici.

Dominirat će jela s roštilja, a interes javnosti sigurno će zaokupiti ham steak, odrezak od 700 grama koji se spravlja po posebnoj recepturi i koji je postao zaštitno jelo ovog festivala.

Uz specijalitete s roštilja, za čiju je kvalitetu zadužena Mesna industrija Braća Pivac, posjetitelje će sigurno oduševiti i izbor vrhunskih njemačkih delicija koje će na Zrinjevcu ponuditi Wurst bar, ali i gyoze, spring rolice, pork bun sendviči iz azijske kuhinje, posebno osmišljeni sendviči iz Venezuele koje će spravljati Ricardo Luque te slastice Ekos Cakes koje će zaokružiti i obogatiti ovu gastro ponudu.Ovogodišnje izdanje Zagreb Food Festivala pojačat će se i u svome kuharskom dijelu, pa će tako uz Lanu Klingor Mihić, organizatoricu festivala i nedavnu pobjednicu natjecanja Celebrity Masterchef, svoja kuharska umijeća Zagrepčanima predstaviti i pobjednica Masterchefa 2015. godine Iva Pehar, te Danijel Živković, finalist Masterchefa.

Uz neodoljivo gastro iskustvo spas od visokih temperatura građani će moći potražiti i u jedinstvenom pivu Amstel, a za ljubitelje vina pripremljene su najbolje berbe vinarije Jeruzalem Ormož. Jamnica će imati svoj poseban korner na kojem će svi posjetitelji moći osjetiti snagu mjehurića ove kvalitetne mineralne vode.Uz mnogo ića i pića, Zagreb Food Festival powered by Billa će 2. i 3. srpnja između 11 i 23 sata na zagrebačkom Zrinjevcu donijeti i mnoštvo dobre zabave, iznenađenja, nagradnih igara, a posjetitelji će imati priliku kući otići s vrijednim poklonima.

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju