Nakon odličnog festivala u Varaždinu Croatia Food Festival dolazi u Zagreb, ponuditi građanima Zagreba, posjetiteljima i turistima još jedno nezaboravno gastro iskustvo. Baš kao i u svojim prijašnjim izdanjima, Zagreb Food Festival imat će jedinstvenu gastro ponudu. Ovaj festival trebao se održati u lipnju, ali je, nažalost, zbog lošeg vremena odgođen pa ćete tek ovaj vikend moći uživati u svim poslasticama koje pripremaju sudionici.

Dominirat će jela s roštilja, a interes javnosti sigurno će zaokupiti ham steak, odrezak od 700 grama koji se spravlja po posebnoj recepturi i koji je postao zaštitno jelo ovog festivala.

Uz specijalitete s roštilja, za čiju je kvalitetu zadužena Mesna industrija Braća Pivac, posjetitelje će sigurno oduševiti i izbor vrhunskih njemačkih delicija koje će na Zrinjevcu ponuditi Wurst bar, ali i gyoze, spring rolice, pork bun sendviči iz azijske kuhinje, posebno osmišljeni sendviči iz Venezuele koje će spravljati Ricardo Luque te slastice Ekos Cakes koje će zaokružiti i obogatiti ovu gastro ponudu.



Ovogodišnje izdanje Zagreb Food Festivala pojačat će se i u svome kuharskom dijelu, pa će tako uz Lanu Klingor Mihić, organizatoricu festivala i nedavnu pobjednicu natjecanja Celebrity Masterchef, svoja kuharska umijeća Zagrepčanima predstaviti i pobjednica Masterchefa 2015. godine Iva Pehar, te Danijel Živković, finalist Masterchefa.

Uz neodoljivo gastro iskustvo spas od visokih temperatura građani će moći potražiti i u jedinstvenom pivu Amstel, a za ljubitelje vina pripremljene su najbolje berbe vinarije Jeruzalem Ormož. Jamnica će imati svoj poseban korner na kojem će svi posjetitelji moći osjetiti snagu mjehurića ove kvalitetne mineralne vode.



Uz mnogo ića i pića, Zagreb Food Festival powered by Billa će 2. i 3. srpnja između 11 i 23 sata na zagrebačkom Zrinjevcu donijeti i mnoštvo dobre zabave, iznenađenja, nagradnih igara, a posjetitelji će imati priliku kući otići s vrijednim poklonima.

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju