Zagrebački Strossmayerov trg i ove će godine biti domaćin festivalu ukusne ulične hrane i to od 2. do 4. lipnja, kada će ugostiti već tradicionalni ZZZagreb Delimano Food Festival. Glavna organizatorica festivala Lana Klingor Mihić i za ovogodišnje izdanje priprema puno kulinarskih iznenađenja, a činjenica da će uz nju u slaganju menua sudjelovati poznati chef Andrej Barbieri, odlično su jamstvo hrane koja će ponovo osvajati na prvu. ZZZagreb Delimano Food Festival ponovo će biti spoj ukusne ulične hrane, kulinarskih radionica i probranog pića u kojima će svaki posjetitelj pronaći menu po svom izboru, nepogrešivo uživajući u posebno spremljenoj hrani.

A na jelovniku će se između ostalog naći: Burger s plavim sirom, Veggie salata, tri vrste Arepe u izvedbi Ricarda Louqea te Barbieri’s choice, dva jela po izboru Andreja Barbierija, a riječ je o brudetu od mrkača i leće te roastbeef sendviču sa grilanim sirom, te naravno Ham Steak i Tzatziki Janjetina. Posjetitelje ove godine očekuju i Delimano kulinarske radionice, posebne bogate nagradne igre za najsretnije.

Posebnost ovogodišnjeg festivala bit će i korner s Vergnano kavom, gdje će se pripremati vrhunske šalice kave, ali i kokteli na bazi kave u izvedbi nagrađivanih barista. Puno dobre hrane, odličnih specijaliteta, iznenađenja i nagrada, najbolja su pozivnica da ne propustite ni ovogodišnje izdanje najboljeg uličnog festival hrane. Ovo je trenutak na koje je vaše nepce čekalo cijele godine, a ZZZagreb Delimano Food Festival donosi najbolju hranu u vaš grad.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju