Nedavno smo vas upoznali s kavom zvanom avolatte, koja je neobična jer se poslužuje u kori avokada! No čini se da ludostima nikad dosta i da ljudima više nije dovoljna obična kava, pa se tako sad jedan drugi kafić u Australiji sjetio novog načina serviranja kave i nazvao ga carrotcino!

Local's Corner cafe u Sydneyu, na Facebooku je objavio neobičnu sliku svoje nove kave. Naime, radi se o kavi posluženoj u izdubljenoj mrkvi, a sudeći prema popularnosti koju je u kratko vrijeme stekao već spomenuti avollate, carrotcino bi uskoro mogao postati novi hit!



U razgovoru za australski Daily Mail, vlasnica kafića Vanya priznala je da je carrotcino napravila iz čiste zabave (na isti način nastao je i avolatte), te da se već ranije „igrala“ s kavom i voćem. Tako je u veljači na Facebooku objavila sliku kave u izdubljenoj jabuci (Bože, ima li kraja) i još tad najavila kako u glavi ima par kombinacija (nažalost, kraja očito nema).

Ipak, dodala je kako carrotcino nije lako popiti, jer mrkva kavu ne zadržava baš najbolje. Unatoč tome, sigurni smo kako će i za ovakvim tipom kave, poludjeti.

Kakav je točno okus ovog, mi vam srećom ne znamo reći, jer ćemo uvijek prije odabrati keramičku šalicu i crni napitak unutar nje. Ipak, ako među vama ima znatiželjnika koji se pitaju kakvog je ovo čudo okusa i spremni su ga napraviti, molimo da nas kontaktirate i podijelite svoj carrotcino ili avolatte s nama.
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju