Nedavno smo vas upoznali s kavom zvanom avolatte, koja je neobična jer se poslužuje u kori avokada! No čini se da ludostima nikad dosta i da ljudima više nije dovoljna obična kava, pa se tako sad jedan drugi kafić u Australiji sjetio novog načina serviranja kave i nazvao ga carrotcino!

Local's Corner cafe u Sydneyu, na Facebooku je objavio neobičnu sliku svoje nove kave. Naime, radi se o kavi posluženoj u izdubljenoj mrkvi, a sudeći prema popularnosti koju je u kratko vrijeme stekao već spomenuti avollate, carrotcino bi uskoro mogao postati novi hit!U razgovoru za australski Daily Mail, vlasnica kafića Vanya priznala je da je carrotcino napravila iz čiste zabave (na isti način nastao je i avolatte), te da se već ranije „igrala“ s kavom i voćem. Tako je u veljači na Facebooku objavila sliku kave u izdubljenoj jabuci (Bože, ima li kraja) i još tad najavila kako u glavi ima par kombinacija (nažalost, kraja očito nema).

Ipak, dodala je kako carrotcino nije lako popiti, jer mrkva kavu ne zadržava baš najbolje. Unatoč tome, sigurni smo kako će i za ovakvim tipom kave, poludjeti.

Kakav je točno okus ovog, mi vam srećom ne znamo reći, jer ćemo uvijek prije odabrati keramičku šalicu i crni napitak unutar nje. Ipak, ako među vama ima znatiželjnika koji se pitaju kakvog je ovo čudo okusa i spremni su ga napraviti, molimo da nas kontaktirate i podijelite svoj carrotcino ili avolatte s nama.
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju