Restoran El Diablo smješten u Nacionalnom parku Timanfaya, i godišnje privlači tisuće turista zbog neobičnog načina kuhanja hrane. Na ogromnom roštilju, podignutom na vulkanskim stijenama, svakodnevno se peku meso i riba. Srećom, vulkan ipak nije aktivan, tako da ne postoji opasnost da će turistima uz juhicu doći i rijeka vruće lave. Međutim, toplina stijena je sasvim dovoljna da pripremu hrane.

Za cijenu od pedeset eura po glavi, posjetitelji dobivaju besplatan prijevoz iz svog hotela do restorana, stol s tri jela i obilazak okolice restorana. Iako je najbitnije u cijeloj priči sama adrenalinska atmosfera, nitko se nije žalio na hranu. Za jednom u životu – svakako!

U trendu Složenac od naribanih tikvica Najlakši recept Izvana hrskav, a iznutra mekan i sočan: Naribajte tikvice i napravite ovaj neodoljivi ljetni složenac Orebić - 1 Baza iz snova Gradić na Pelješcu s fasadama boje sunca što diše ritmom prošlih vremena Pečeno pile s krumpirom Tjedni jelovnik Ne koštaju puno: 7 zaboravljenih, ali jako finih jela za svaki dan ovoga tjedna koja smo jeli u 80-ima