Restoran El Diablo smješten u Nacionalnom parku Timanfaya, i godišnje privlači tisuće turista zbog neobičnog načina kuhanja hrane. Na ogromnom roštilju, podignutom na vulkanskim stijenama, svakodnevno se peku meso i riba. Srećom, vulkan ipak nije aktivan, tako da ne postoji opasnost da će turistima uz juhicu doći i rijeka vruće lave. Međutim, toplina stijena je sasvim dovoljna da pripremu hrane.

Za cijenu od pedeset eura po glavi, posjetitelji dobivaju besplatan prijevoz iz svog hotela do restorana, stol s tri jela i obilazak okolice restorana. Iako je najbitnije u cijeloj priči sama adrenalinska atmosfera, nitko se nije žalio na hranu. Za jednom u životu – svakako!

U trendu Kviz općeg znanja - 13 15 pitanja Kviz općeg znanja: Za one koji čitaju (i pamte) dalje od naslova Spud Bud Spud Bud Hit-krumpiri zbog kojih se čekalo u ogromnim redovima na Dolcu sele se na more Ribarska kuća u uvali Magrovica, Dugi otok, Airbnb - 2 Pravi mali raj Dva metra od mora: Ribarska kućica na Dugom otoku za istinsku uživanciju