Turistička zajednica Dubrovačko-neretvanske županije predstavila je novi promotivni film snimljen u produkciji BALDUČI FILMA iz Zagreba, pod redateljskom palicom Herve Tirmarchea i producentice Spomenke Saraga, koji gledatelje i potencijalne turiste vodi u jednu zaista opuštajuću i zanimljivu šetnju dubrovačkom rivijerom.

U filmu u trajanju od četiri minute skladno se isprepliću autentična gastronomija, čarobne plaže naših otoka, prirodne ljepote, enogastronomija, sport i rekreacija, zabava, kulturno-povijesna baština te sve pogodnosti destinacije koje su prepoznate kod mnogobrojnih turista svih generacija.

S ovim promotivnim filmom cilj je bio prikazati integrirane turističke proizvode i rivijeru koja opušta, koja je zabavna, potiče gosta da upozna tradiciju,a istovremeno se osjeća dobro, kao što poručuje i sam tekst glazbe koja prati film „Good, good day...“.

U periodu koji slijedi ovaj će se turistički film prikazati na turističkim sajmovima te mnogobrojnim turističkim filmskim festivalima, na kojima, vjerujemo, neće proći neopaženo.

DUBROVNIK RIVIERA from Balduci Film on Vimeo.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju