Turistička zajednica Dubrovačko-neretvanske županije predstavila je novi promotivni film snimljen u produkciji BALDUČI FILMA iz Zagreba, pod redateljskom palicom Herve Tirmarchea i producentice Spomenke Saraga, koji gledatelje i potencijalne turiste vodi u jednu zaista opuštajuću i zanimljivu šetnju dubrovačkom rivijerom.

U filmu u trajanju od četiri minute skladno se isprepliću autentična gastronomija, čarobne plaže naših otoka, prirodne ljepote, enogastronomija, sport i rekreacija, zabava, kulturno-povijesna baština te sve pogodnosti destinacije koje su prepoznate kod mnogobrojnih turista svih generacija.

S ovim promotivnim filmom cilj je bio prikazati integrirane turističke proizvode i rivijeru koja opušta, koja je zabavna, potiče gosta da upozna tradiciju,a istovremeno se osjeća dobro, kao što poručuje i sam tekst glazbe koja prati film „Good, good day...“.

U periodu koji slijedi ovaj će se turistički film prikazati na turističkim sajmovima te mnogobrojnim turističkim filmskim festivalima, na kojima, vjerujemo, neće proći neopaženo.

DUBROVNIK RIVIERA from Balduci Film on Vimeo.