Hurricane IPA pivo je gornjeg vrenja u stilu Indian Pale Alea, laganog i osvježavajućeg okusa s umjerenim udjelom od 5 posto alkohola. Istovremeno, riječ je o kompleksnom i aromatičnom pivu zbog velike količine upotrebljenog hmelja kod kuhanja i prilikom primjene metode hmeljenja dry hopping.

Hurricane IPA lagano je gaziran, te s bijelom, kremastom i postojanom pjenom. Za razliku od Bura Brew Tornado IPA – Istrian Pale Alea koje obiluje hmeljom i značajnim udjelom slada, kod Hurricane IPA-e veća količina hmelja iz kojeg proizlaze note zelenila i tropskog voća dovodi do uragana okusa s produljenom gorčinom. Hurricane IPA Hurricane IPA (Foto: Bura Brew)
Osim boce od 0,33 litara, dostupan je i u polykegu od 30 litara.

Istrian Belgian Ale (IBA) pivo je belgijskog stila, gornjeg vrenja i bakrene boje koje je fermentirano kvascem Abbaye. Nefiltrirano je te refermentirano u boci. Bogato je aromama i kremaste je pjene.

U nosu se nazire miris zreloga i lagano začinjenoga voća. U ustima je prisutan okus blago prženoga slada praćen okusom voća i začina koji dolazi od kvasca, zajedno s diskretnom i nenametljivom količinom hmelja. Istrian Belgian Ale Istrian Belgian Ale (Foto: Bura Brew)
Zahvaljujući visokom udjelu alkohola od 6,1 posto, ima puno tijelo, no istovremeno je vrlo pitko. Srednje je gazirano i kremastoga okusa u ustima. Završni okus je gorak, ali ne pretjerano.

Pivo proizvedeno u ograničenim količinama i dostupno u bocama od 0,33 i 0,75 litara.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju