Ako vam život da limune - napravite limunadu. Ako vam da poskupljenje za razgledavanje Plitvičkih jezera, to može biti odlična motivacija da ga izbjegnete na jedan dan u godini i dovedete se u bolju formu.

Prijave za 34. Plitvički maraton koji je na rasporedu 2. lipnja, otvorene su do 15. svibnja, a na raspolaganju su štafeta,  maraton, polumaraton i utrka na 5 kilometara. Start utrke na 5 kilometara je dan ranije, u subotu 1. lipnja.

"U tradiciji Plitvičkog maratona je obiteljsko druženje i boravak na Plitvičkim jezerima. Želja organizatora je uvijek bila privući cijele obitelji da borave u Nacionalnom parku i zajedno trče. Tako je nastao i obiteljski maraton. Utrka gdje po jedan od članova obitelji trči utrku na 5 km, jedan nastupa u polumaratonu, a jedan na maratonu. Njihova vremena se zbrajaju i na taj način se utvrđuje ukupan poredak", pišu na stranicama za prijavu

Osim sudjelovanja na utrci, bogate okrepe, majice s logom utrke i finišerske medalje, trkači dobivaju i ulaznicu za Nacionalni park Plitvička jezera“, pišu na službenim stranicama.

Izvor Bune - 1 Putovanja Izvor rijeke Bune: Idealno mjesto za izlet koje će vas opustiti i inspirirati

 

 


Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju