Od bogate ponude za nautičare, odlične adrenalinske ponude, zaista jedinstvenog kupališnog turizma na moru ali i kontinentu, Hrvatska zaista nudi sve, ona je pravi raj na zemlji. Od nedavno, bogatoj ponudi se pridružio i pustolovni kamp koji će pružiti ponešto za sve.

U srcu Like izgrađen je prvi pustolovni kamp u Hrvatskoj. Kamp se nalazi u sklopu Pustolovno-izletničkog centra Rizvan City, koji domaćim i stranim gostima na jednom mjestu nudi mnoštvo pustolovnih aktivnosti. U centru se nalaze poligoni za paintball, streljaštvo, streličarstvo, ljudski stolni nogomet, umjetna stijena za penjanje, šumski adrenalinski park, zip line, divovska ljuljačka a moguće je ići i na quad i jeep safari po Velebitu.

Do sada su gosti imali mogućnost smještaja u kući „dida Martina“ u sklopu Rizvan City-a, a od svibnja mogu noćiti i u malim drvenim bungalovima za tri osobe ili šatorima unutar novoizgrađenog kampa.

Novost u ponudi su i višednevni ljetni pustolovni programi za grupe djece, obitelji ili prijatelja koji će kombinirati kupanje na moru, uživanje u pustolovnim aktivnostima na kontinentu i Velebitu, te noćenje u ugodnoj planinskoj klimi.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju