Iako ljeto još službeno nije završilo, temperature su nas posljednjih dana u potpunosti razočarale. Uporno se spuštaju i tjeraju nas da iz ormara izvlačimo zimsku garderobu. Krajem ljeta ne ostaje nam ništa drugo već skrenuti svoje potrage s Jadrana prema Europi. Sadržaja ima, pitanje je samo što želite. U nastavku vam donosimo 3 ponude o kojima ćete morati razmisliti.

1. Za pivoljupce: Oktoberfest u Münchenu

Osim što ćete upoznati jednu novu destinaciju, okusit ćete i više vrsta piva, upoznati neke nove ljude, a uopće ne sumnjamo da ćete, krenete li na Oktoberfest, napraviti i neku novu "glupost". Zabava, pivo, smijeh i hrana ispunit će vaš dan. Ako se bojite da ćete od tog silnog piva biti nesposobni vratiti se sigurno u Hrvatsku, odaberite posjet autobusom s organiziranim izletom. Vi ste bez brige, a zabava je zagarantirana. Pokret je 16., 23. ili 30. rujna za samo 269 kuna po osobi!



2. Za romantike: Vječna Venecija

Gledali ste film ”Casanova” s Heathom Ledgerom u glavnoj ulozi i ostali ste opčinjeni Venecijom? Uvijek ste je željeli posjetiti, ali nikada dosad niste? Pravo je vrijeme da posjetite jedan od najljepših gradova na svijetu. Predivna arhitektura, na stotine kanala, romantične gondole i tradicija koja će vas očarati nadomak su svakog koraka. Tako sada za svega 209 kuna po osobi možete uživati u ljepoti otoka lagune Murana i Burana te istražiti skrivene tajne Venecije, i to uz licenciranog pratitelja. Istina, na kraju izleta bit ćete jako umorni, ali to znači da vam je bilo zaista dobro!

3. Za ekipu: Zabava u Budimpešti

Budimpešta je jedna od nama najbližih većih europskih metropola koje nude zaista sve. Prošećite uz Dunav, popnite se do gradskog dvorca s kojeg se pruža nezaboravan pogled na cijeli grad, pojedite koje tradicionalno mađarsko jelo kao što su gulaš ili langoš i na kraju popijte pivo u jednom od najboljih mađarskih barova Szimpla Kert. Bit će vam potrebna dva dana za razgled Budimpešte, dovoljno da vas namami na ponovni posjet nekom drugom prilikom.


 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju