Kremast i osvježavajuć tiramisu frappuccino najbolje je poslužiti uz pokoju piškotu i prepustiti se uživanju u lijenom poslijepodnevu.

Za bolje raspoloženje ili opuštanje dodajte i nekoliko kapi likera od kave. Možete ga zamijeniti rumom, likerom od lješnjaka ili badema koji će se također odlično složiti s čokoladom i sladoledom. 

Sastojci za tiramisu frappucino

100 ml hladne jake kave
100 ml punomasnog mlijeka
50 ml likera od kave (Kahlua)
2 žlice mascarponea
2 piškote
2 žlice čokoladnog sirupa
1 šalica usitnjenog leda
2 velike žlice sladoleda od kave ili vanilije
2 gorke čokolade

Priprema:

1. Izblendajte kavu, mlijeko, liker, mascarpone i usitnjeni led.

2. Ulijte u visoke čaše.

3. Dodajte po kuglicu sladoleda u svaku čašu.

4. Posipajte ribanom čokoladom i prelijte sirupom.

5. Poslužite s piškotama.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju