1. Viski
Vjeruješ da pravi muškarci piju čisti alkohol bez dodatka sokova ili leda. Odišeš dozom elegancije i uspjeha čak i kada šećeš gradom u običnim trapericama i majici, no nitko te ne naziva pozerom. Na tulum uvijek stižeš među posljednjima, ali među prvima ideš kući.

2. Gin

Totalno si drukčiji od drugih. Bolje se osjećaš u japankama nego u čizmama, a prijatelji te rado zovu na tulume jer te smatraju dušom svake zabave. Sanjaš o preseljenju na mjesto gdje vlada vječno ljeto.

3. Obično domaće pivo
Voliš rutinu i manja društva, a najomiljenije mjesto za ispijanje piva je tvoj lokalni kafić u kvartu. Radiš za život, ali se ne 'trgaš' od posla. Kupuješ blagdanske srećke i nadaš se sedmici na lotu. Tvoj je moto: 'Ne možeš osvojiti, ako ne igraš.'

Koje je vaše omiljeno alkolno piće?

  • Pivo
  • Vino
  • Žestoka 'obojena' pića
  • Žestoka 'prozirna' pića

glasova:

4. Skupo pivo
O sebi voliš razmišljati kao štovatelju dobre kapljice. Ako pivo nije craft, napravljeno u maloj seriji i s velikom pozornošću, nećeš ga ni probati. Uvijek znaš što se događa u tvojem gradu ili mjestu, i među prvima si koji će isprobati novi restoran ili pogledati blockbuster u kinima.

5. Votka / Rakija

Zimogrozna si osoba (s možebitnim ruskim /balkanskim korijenima) koja živi na geografski hladnom području. Obožavaš tulumariti i piti votku do ranih jutarnjih sati bez obzira nalaziš se u omiljenom kafiću ili na privatnom partiju.

6. Šampanjac
Ti si osoba koja promatra svijet izvana. Pametno ulažeš novac, pa te mnogi pitaju za financijske savjete. Konzumacija hrane i dugo spavanje za tebe su gubitak vremena. Uživaš u luksuzu, a zlatno je tvoja omiljena boja.

7. Vino

Ambiciozna si osoba, koja zna da ljudima dobre stvari ne padaju u krilo bez malo muke i truda. Kažeš da ćeš popiti samo jednu čašu vina, ali izlazak završavaš uz gromoglasan smijeh u malom društvu i u ranijim jutarnjim satima.

8. Tekila

Opuštena si i društvena osoba. Obožavaš upoznavati nove ljude, mjesta i krajeve. Za tebe je stres nepoznata riječ. Sve radiš – laganini.

9. Jagermeister / Pelinkovac / Rum
Pozitivna si osoba, koja uživa u lagodnom životu. Tulum počinje tek kada ti dođeš na njega. Nakon nekoliko pića pretvaraš se u Johna Travoltu na plesnom podiju iz 'Groznice subotnje večeri'.

10. Abisint
Posjeduješ barem jedan odjevni predmet od baršuna, znaš napamet sva dijela Henrija de Toulouse-Lautreca i obožavaš kišno vrijeme. Prigovorit ćeš svakome tko ti pokuša dati čašicu absinta bez kocke šećera i upaljača.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju