Jeste li bili na Tajlandu? Ukoliko ste ikad željeli obići ovu zemlju uzduž i poprijeko, a pritom i za to biti plaćeni, evo konačno prave prilike za to. Naime, tajlandski turistički ured nagraditi će vas ukoliko želite „landrati“ njihovom zemljom!

„Lokalni putnik“ ime je radnog mjesta kojeg je turistički ured kreirao u suradnji s tvrtkom DreamJobbing. Posao se svodi na to da lutate zemljom i iskušavate što sve Tajland može ponuditi, a da je autentično, od ulica Bangkoka pa do Chiang Mai hramova.

Lokalni putnik morat će pronaći odgovor na to što je pravo tajlandsko iskustvo, a njene ili njegove avanture cijelo vrijeme će biti praćene okom kamere, te na kraju prikazane na televiziji. Putovanje će započeti u siječnju ili veljači iduće godine, a planirano je da traje ukupno dva do tri tjedna. Naravno, letovi, obroci i smještaj bit će plaćeni, a sretni će putnik dobiti i nešto novca kojeg svaki dan može potrošiti.

Tako da, u slučaju ako imate mjesec dana viška početkom 2019., znajte da ste dobrodošli, jer se na oglas mogu prijaviti svi ljudi, bilo kakvog socijalnog statusa, a ni godine nisu bitne. Jedino se traži avanturizam, prilagodljivost i želja za isprobavanjem nečeg novog. Prijaviti se možete s videom od 60 sekundi ili manje u kojem ćete objasniti tko ste i zašto ste baš vi idealni kandidat za ovo putovanje.

Jednom kad izradite video, možete ga uploadati ovdje. Svakako, savjetujemo da požurite, jer nema nekog vremenskog ograničenja za biranje, već će žiri odabrati kandidata za kojeg, kad pogledaju video mogu reći – „to je taj“.

Tako da trk po mobitel, uključiti funkciju snimanja i za dva – tri mjeseca čeka vas guštanje na Tajlandu do mile volje!

Tu više ne kroči ljudska noga: 7 najstrašnijih napuštenih gradova svijeta Gradovi duhovi - 4 Gradovi duhovi - 5 Gradovi duhovi - 3 +2 Gradovi duhovi - 2

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju