„Nemam riječi kojima bih opisala divno naše iskustvo u Peterovu kombiju. Vozili smo se po Slovačkoj šest dana. Kombi je savršen za dvije osobe, jednostavan za vožnju i potpuno pouzdan“, jedan je od komentara na Airbnb.com-u na smještaj na kotačima koji je idealan za istraživanje središnje Europe.

Želite li krenuti iz Bratislave u avanturu, kombi ima sve što je potrebno za istraživanje planina, šuma i jezera. Opremljen je svime što vam treba za spavanje, tuširanje i kuhanje. Solarni panel u kombinaciji s baterijom daje dovoljno struje za punjenje mobitela.

U kuhinji je potrebno posuđe, a na raspolaganju su i hladnjak, posteljina, stolice, kao i stol te ostale potrepštine poput ručnika, sapuna i toaletnog papira.

Domaćin dočekuje goste, a prema komentarima onih koji su se upustili u avanturu Peterovim kombijem bili su presretni njegovom gostoljubivošću i sjajnim uputama.

Kombi Kombi (Foto: Airbnb.com)

Cijena je noćenja od 370 kuna, a može se iznajmiti i za mjesec dana ili više.  Na vama ostaje jedino kako doći do Bratislave – bilo vlakom, Flixbusom ili zrakoplovom. Više o razlozima zbog kojih vrijedi potegnuti do Slovačke možete pročitati ovdje.

Vrata Sunca Zanimljivosti Nitko nema odgovor: 7 stvari pronađenih na Zemlji koje nitko ne može objasniti

 

 

 

 

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju