Tu, gdje je samo srce hrvatske obale Jadrana, smjestio se jedan od najdražesnijih i najljepših gradova na našoj obali. Sa svojom savršenom lokacijom, u samom epicentru jadranske obale, okružen nacionalnim parkovima i parkovima prirode, smješten na poluotoku okružen modernim marinama i rivom s koje se pruža nezaboravan pogled na Pašmanski kanal, smjestio se ovaj grad po mjeri čovjeka, turista i savršenog odmora.

Nekada je Biograd na moru bio krunidbeni grad hrvatskih kraljeva o čemu svjedoči bogata zbirka koja se nalazi u Zavičajnome muzeju. Iako relativno mali grad, Biograd zrači bogatom poviješću koja se zrcali na kršćanskim sakralnim građevinama, od kojih je najstarija bazilika Sv. Ivana iz XI. stoljeća.

Danas se Biograd prometnuo u atraktivno nautičko središte, posebice zbog svog položaja na poluotoku, okružen modernim marinama i rivom. Uz nautiku, Biograd je obećana zemlja za one željne uživanja u kristalno čistom moru i aktivnostima vezanim za njega. Skijanje na vodi, surfing, pedaline, rent a boat, ronjenje ili kupanje u čistom moru samo su dio iz bogate lepeze aktivnosti koje se nude na svakom koraku.

Ako više volite aktivnosti na suhom, ponuda je isto tako raznovrsna i bogata pa možete birati između rukometa, košarke, tenisa, nogometa, mini golfa i mnoštvo drugih aktivnosti. Terena ima, potrebna je samo volja, dobra ekipa i smještaj. A kada je smještaj u pitanju tu smo mi da vam pomognemo. Stoga smo i ovaj puta malo pročačkali i potražili ono najbolje za vas, a da ne treba izdvojiti pravo malo bogatstvo.

Hotel 'Žućo'
Ovaj mali obiteljski hotel savršen je ako želite svoj odmor provesti u intimnoj idili bez previše znatiželjnih očiju. Udaljen svega 200 metara od plaže pruža vam ugodan smještaj u 18 soba, a u svojem restoranu poslužit će vam neke od najboljih jadranskih delicija po kojima ćete pamtiti svoj odmor. Osim u kvalitetnom smještaju i izvrsnoj hrani moći ćete uživati u jednom od mnogobrojnih izleta koje se nalaze u ponudi hotela. Bilo da ste zainteresirani za brodski obilazak obližnjih Kornata ili vas više privlači lov na velike ribe, hotelsko osoblje u svakom trenutku spremno će vam organizirati izlet kojim će obogatiti vaš odmor.

Apartman Mara
Ako više volite apartmanski tip odmora, u kojem imate potpuno kontrolu nad time što, gdje, kako i s kim, onda je apartman Mara savršen odabir za vas. Sa svojih 100 metara kvadratnih apartman je i više nego udoban, a sastoji se od dviju spavaćih soba, kuhinje, blagovaone, dnevne sobe, kupaonice, balkona i terase. U apartman stane pet osoba, a osiguran je i parking za jedno vozilo.

Špica sezone sa Sani Tours
Ako ste jedni od onih koji se ne vole zamarati detaljima oko smještaja i brige oko cijene, termina i više volite da taj dio odradi netko drugi umjesto vas, onda vaš izbor svakako pada na Sani Tours. Ova agencija ostvarila je uspješnu poslovnu suradnju na Biogradskom području i za vas može osigurati smještaj i izleta baš po vašim željama. Sukladno njihovoj ponudi nude vam visoku kvalitetu organizacije, ali i profesionalan odnos.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju