Prva epizoda serijala koju snima TouristarTV vezana za brend Pelinkovac, gorki liker kojeg će svijetu predstaviti blogerica Violetta Teetor, Finkinja koja je gostovala u prvoj sezoni serijala Discover Croatia–Exploring Route.


“Putujući posvuda tijekom proteklih godina zaključite da su mnoga mjesta na zemlji iznimno zanimljiva, potpuno nova i dragocjena te da je vrijedno hvaliti njihove ljepote i znamenitosti. No, jedina stvar koja uvijek mijenja vašu percepciju od jednog promatrača do toga da postanete povezani s nečime je ljudski faktor." rekla je poznata blogerica koja obožava putovati po svijetu.

"Možete jesti najbolju hranu na svijetu, piti najfinije vino, vidjeti najspektakularnije prizore, ali ako je netko u tom trenutku grub prema vama ili vas tretira s nepoštovanjem kao turista, mijenjate svoje mišljenje. Oklijevate želite li se vratiti na to mjesto, kada se ponovi prilika za to. Ako su domaćini tako-tako, dvojite želite li poći ili možda ne želite. Ali kada su humor, autentični šarm i gostoljubivost s druge strane, to su mjesta na koja ćete se vraćati ponovo i ponovo."


Snimanje započinje 26.04. i završava 28.04.2015., U prvoj epizodi pratimo čovjeka koji korača ispred svog vremena, kemičara Franju Pokornog čiji izum već u to doba stječe svjetsku slavu. Na dvoru cara Josipa, Pelinkovac se degustira i postaje nezaobilazno piće uz večeru...

Mi se samo možemo složiti s činjenicom kako je sjajno da se netko dosjetio ugostiti strane novinare i uputiti ih i neke detalje o Hrvatskoj, o kojima ni Hrvati baš ne znaju previše. Jedva čekamo nastavak serijala...

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju