Panna Cotta con Amarene

U trendu Varivo od mahuna Tjedni jelovnik 7 sirotinjskih jela za svaki dan ovoga tjedna koji se mogu napraviti za smiješan novac Hippomane mancinella - 2 Nevjerojatno opasno Otrovno drvo: Tihi ubojica koji je najopasniji kada padne kiša Turisti Kulturološki šok Amerikanci u čudu o Hrvatskoj: "Sve je maleno, hrana je bizarna, a od zahodske mafije imamo traume"


Sastojci:

0.5 l mlijeko
0.5 l slatkog vrhnja
150 g mješavine u prahu za panna cottu
Ušećerene višnje u sirupu

 

Priprema:

1. Zakuhati mlijeko i vrhnje.

2. Dodati mješavinu i dobro miješati.

3. Kad ponovo proključa maknuti s vatre i uliti u kalup ili posudice.

4. 3-4 sata ohladiti u hladnjaku.

5. Ukrasiti s višnjama u sirupu.