Panna Cotta con Amarene

U trendu Faširanci od mljevenog mesa i tikvica Puni okusa Faširanci od mljevenog mesa i tikvica: Toliko su sočni da ćete ih htjeti jesti cijelo ljeto Tjestenina u umaku od vrhnja s piletinom Tjedni jelovnik 7 laganih i finih jela za svaki dan ovoga tjedna za koje vam ne treba puno vremena ni truda Košarice od jaja i tikvica Ispecite u pećnici Košarice od jaja i tikvica koje možete jesti za doručak, ručak i večeru


Sastojci:

0.5 l mlijeko
0.5 l slatkog vrhnja
150 g mješavine u prahu za panna cottu
Ušećerene višnje u sirupu

 

Priprema:

1. Zakuhati mlijeko i vrhnje.

2. Dodati mješavinu i dobro miješati.

3. Kad ponovo proključa maknuti s vatre i uliti u kalup ili posudice.

4. 3-4 sata ohladiti u hladnjaku.

5. Ukrasiti s višnjama u sirupu.