Sastojci:
1 žlica svježe iscijeđenog limunovog soka
3 žlice maslinovog ulja
sol i papar po želji

Priprema:
Sljubite sve sastojke u jednu zdjelu i nakratko je izmiješajte pjenjačom. Kušajte jeste li zadovoljni omjerom kiseline, soli i papra prije nego što isti prelijete preko salate.

Što njime začiniti?
Ovaj je preljev savršen za začinjavanje krutih listova iceberga, te zelenog lisnatog povrća poput rukole i smeđe gorušice.

U trendu Kampiranje Zlatne godine Kako se nekoć kampiralo? 10 prizora koji bude sjetu, ali i smijeh Kuća za odmor na Cresu, Airbnb - 6 Pogled s terase je vau! 60 eura na noć: Mala kuća na Cresu za one koji na odmoru žude za mirom i tišinom Spavanje na konopima/Ilustracija Mračno doba Ovako se živjelo u doba velikog siromaštva: Ljudi su davali novac kako bi mogli spavati na konopcima