Omiš, upečatljiv gradić na ušću Cetine u Jadransko more, nedaleko od Splita, svojim je brojnim atrakcijama nedavno pridružio još jednu – rooftop bar Eol! Kao što grad ujedinjuje prirodne ljepote i svoju osebujnu gusarsku povijest s turističkom ponudom, tako i Eol spaja suvremenost i tradiciju.


Sagrađen od autohtonih materijala, u kombinaciji s modernim dizajnom, prvi rooftop bar u Omišu zrači toplinom i estetikom.

Rooftop bar Eol - 12 Rooftop bar Eol - 12 (Foto: Rooftop bar Eol)


Nazvan po grčom bogu vjetra koji je vladao iz svoje visoke palače, omiški rooftop bar definitivno dominira svojim položajem I izgledom. Jutro u Eolu idealno je za opuštanje uz šalicu kave ili svježi sok te pogled na Cetinu i planine što okružuju Omiš.


Tijekom dana s prijateljima se možete opustiti na terasi ili planirati adrenalinske izazove koji oduzimaju dah - od ziplinea nad kanjonom Cetine ili slobodnog penjanja po omiškim stijenama do raftinga, ronjenja i istraživanja podmorja.

Rooftop bar Eol - 9 Rooftop bar Eol - 9 (Foto: Rooftop bar Eol)


Večer je vrijeme kada se Eol transformira u lokaciju za uzbudljiv noćni provod gdje možete uživati u koktelima, odličnoj glazbi i svjetlima grada. Eol je pokrenut kao rooftop bar, ali ovaj prostor ima mogućnost postati centar društvenih događanja u Omišu, posebice domjenaka i koncerata.


Nezaboravan pogled, bogata ponuda pića za najrazličitije ukuse i okuse, tradicionalni dalmatinski zalogaji, te profesionalno osoblje, čine Eol mjestom gdje ćemo se ugodno osjećati i uvijek rado vraćati.
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju