Sastojci (za 4 osobe):

U trendu Pileći paprikaš Tjedni jelovnik Zasitna su, fina i rade se bez puno muke: Sedam predobrih jela za svaki dan ovog tjedna Kuća za odmor Out House, Sv. Ivan Zelina, Airbnb - 9 Mir i tišina Pola sata od Zagreba: Kuća s bazenom za vikend-odmor u kojoj vam nitko neće smetati Korčula - 10 Kao brod od kamena Pogledajte nevjerojatne prizore Korčule: Grad kontrasta, između mora i povijesti

1 l vode
prstohvat soli
žličica maslinovog ulja
500 g dvopeka ili starog kruha
3 lista sušenog lovora Podravka
prstohvat crnog papra Podravka
4 jaja


Priprema:

Nalijte vodu u lonac, dodajte lovorov list, maslinovo ulje, posolite, popaprite i stavite da se grije. Kada je voda zagrijana stavite prepečence ili stari kruh. Neka se sve kuha dok ne postane kaša. U tanjuru razmutite jaje te vruću panadu prelijte preko.

Prepecite malo badema na tavi te ih pospite preko svega. Na samom kraju pospite još koju kap maslinovog ulja - i to je to!

Emisiju Pun p'jat gledajte na OYO!