Sastojci za perece:
400 grama tijesta za pizzu
400 grama sira mozzarella
3 žlice maslaca
3 češnja češnjaka
200 grama parmezana

Priprema:

1. Gotovo tijesto za pizzu razvaljajte u pravokutnik i narežite na 8 jednakih trakica.

2. Razvucite trakice što je više moguće, a u sredinu stavite naribanu mozzarellu, pa preklopite stranice tijestom.

3. Od tijesta napravite perece, pa ih stavite na papir za pečenje.

4.  Vanjski dio peraca premažite rastopljenim maslacem u koji ste dodali malo nasjeckanog češnjaka i peršina po želji. Preko svega stavite naribani parmezan.

5. Perece stavite peći u prethodno zagrijanu pećnicu na 200 Celzijevih stupnjeva oko 20 minuta. Dobar tek!

U videu Tastyja pogledajte kako se rade pereci punjeni sirom.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju