Priča o Ražnjevića dvorima u Polačama nedaleko Biograda na Moru, datira iz davne 1307. godine. Na posjedu veličine 1,7 hektara nalazi se splet šest kamenih građevina obnovljenih na način koji poštuju izvornu gradnju. Uz tri luksuzna apartmana u sklopu kojih može boraviti 14 osoba, autentične dalmatinske kamene kuće prenamijenjene su u konobu i restoran, a gosti mogu uživati i u otvorenom grijanom bazenu površine 50 m2.

Svaki kutak ovog bajkovitog imanja protkan je bogatom prošlošću. Koliko se pazilo na svaki detalj govori i činjenica da je cijeli interijer u bojama maslina i vina.


Posjed okružuju maslinici i vinogradi, a na imanju se, putem registriranog OPG-a, na tradicionalan i ekološki način proizvode autohtoni proizvodi - vlastito vino i maslinovo ulje. Tijekom cijele godine obiteljski posjed održava tradicionalnu proizvodnju organski uzgojene hrane i vina.

Tako uživanje u autohtonim dalmatinskim receptima postaje sasvim novo iskustvo u konobi koja datira iz 16. stoljeća, a gostima se nudi i priprema hrane prema posebnoj narudžbi te mogućnost samostalne pripreme obroka, kao i sudjelovanje u berbama.


Višenamjenski funkcionalni kompleks namijenjen je za smještaj, održavanje sastanaka, gala-večera, vjenčanja, banketa, poslovnih sastanaka, team buildinga i drugih događaja. Bogata povijest i prekrasna priroda Ravnih kotara omogućuje brojne povijesne izlete i vinske ture, a u neposrednoj blizini je i najrazvedeniji dio Jadrana te brojni nacionalni i parkovi prirode. Jednom riječju, idealno mjesto za odmor - sve detalje o datumima i cijenama potražite na ovom linku!

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju