Crno jaje trenutačno ima dobru ponudu za kampiranje diljem Lijepe Naše, pa kliknite na ime kampa i provjerite koja vam ponuda najviše odgovara.

Kamp Tunarica

Netaknuta priroda kampa Tunarica, koji se nalazi na šumovitom poluotoku Ubas u Istri, idealno je mjesto za velike i male istraživače.

Ovaj kamp prepoznat je kao internacionalno mjesto druženja mladih iz cijeloga svijeta. Posebno su poznati po svojim edukacijskim, sportskim i zabavnim programima.

Kamp Selce

Na mjestu gdje se spajaju more i šuma, u uvali Slana, smjestio se Kamp Selce. U ovom kampu možete birati svoj smještaj – u mobilnoj kućici ili u hotelu Club Vala koji raspolaže klasičnim apartmanima.

Ako ste avanturističkog duha, možete iznajmiti šator. U blizini se nalazi i pet friendly plaža. Posebnost je ovog kampa njegova lokacija. Nalazi se nadomak Crikvenice, Krka, Rijeke, Novog Vinodolskog i Senja.

Kamp Slapić na Mrežnici

Sigurno ste čuli za Kamp Slapić. Ovo mjesto je pun pogodak za sve koje žele kampirati kraj rijeke. Kamp nudi smještaj u mobilnim klimatiziranim kućicama idealnima za obitelj.

U kampu ćete pronaći različite mogućnosti razonode, sporta i rekreacije. Posebno izdvajamo mogućnost najma kanua. Također, kamp je dog friendly, pa slobodno povedete i svog ljubimca.

Kamp Slapić - 5 Kamp Slapić - 5 (Foto: Kamp Slapić)

Big Bear Plitvice Camping Resort

Ima li bolje ideje od kampiranja blizu našeg najljepšeg nacionalnog parka? Kamp Big Bear Plitvice nalazi se samo 700 metara dalje od nacionalnog parka.

Želite li za sebe doživljaj sjedinjavanja s prirodom, a istovremeno aktivno provesti svoj odmor, ovo je pravi izbor za vas. Smjestite se u predivnim luksuznim mobilnim kućicama ovoga kampa, opustite se, zaboravite na stres i osjećajte se kao doma.

Mediteransko selo San Antonio

Mediteransko selo San Antonio smješteno je u Biogradu na Moru, samo 6 minuta pješice od centra Biograda. Nudi odmor u osvijetljenim sobama pored kamenih bungalova u okruženju prirode.

Biograd nudi razne sportske aktivnosti, a svakog gurmana zadovoljit će izbor odličnih restorana. Također, za sve željne istraživanja novih mjesta, ovo je idealna lokacija jer se u blizini nalaze Vransko jezero i otok Pašman, Šibenik, Zadar, Krka i Kornati.

Lifestyle kamp Rehut na Murteru

Privlači li vas više kampiranje na otoku, Kamp Rehut na otoku Murteru pružit će vam mir i tišinu te bijeg od velikih gužvi. Kamp nudi parcele za šatore, kao i smještaj u predivnim mobilnim kućicama.

Mobilne kućice kampa Rehut mediji i gosti proglasili su glampingom – glamuroznim kampiranjem u svakom smislu. Posebno bismo izdvojili ranč konja Pocahontas koji se nalazi u neposrednoj blizini, a čiji posjet možete dogovoriti direktno na recepciji.

Kamp Antonia na Braču

Za bijeg od gužvi i pronalaženje mira idealan je i Kamp Antonia, smješten u mjestu Povlja na otoku Braču, u masliniku duge obiteljske tradicije.

S jedne strane okružen je borovom šumom koja pruža hlad i intimu, a s druge se pruža predivan pogled na planinu. Izaberite između mobilne kućice ili mjesta za kamp i ne propustite istražiti Brač.

Beach Bar Casa del padrone - 3 Putovanja Bar na plaži zbog kojeg se i na godišnjem ljudi bude u 7:30

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju