U Turopolju, samo pola sata vožnje automobilom od Zagreba, nalazi se obiteljsko imanje Gustelnica, okruženo šumom i potpuno opremljeno za odmor ili proslave i zato savršeno za bijeg od gužve i grada.

Imanje u Vukomeričkim goricama idealno je za druženja velikih grupa, ali jednako dobro će ugostiti i one željne mira i uživanja u širokom pogledu.

Turopoljsko imanje Gustelnica uređeno je u rustikalnom stilu, a u sklopu imanja nalaze se dvije autohtone hrastove kuće, kućica za druženje s kuhinjom i dugačkim drvenim stolovima te ogromna uređena okućnica s osvijetljenim igralištem s umjetnom travom, dječjim igralištem, stolom za stolni tenis i spa-kućicom u kojoj se možete opustiti u sauni ili jacuzziju.

Ako tražite poseban i autentičan prostor za obiteljske proslave, party s ekipom ili teambuilding, na obiteljskom imanju Gustelnica čekat će vas sve što vam treba – osim ića i pića.

Imanje se nalazi u Gustelnici pokraj naselja Dubranec, u blizini Velike Gorice. Prekrasna lokacija u prirodi jamči da će fotografije izgledati sjajno, a i ako nemate poseban povod za neku proslavu, i to je u redu - možete doći samo se opustiti, zabaviti i uživati.

Velika okućnica oko imanja je ograđena, a parking može primiti i trideset automobila. Na imanju su 3 wc-a, pa će svi stići na vrijeme. A ako se spremate raditi veliku feštu s puno kuhanja i pečenja, kuhinja je opremljena svime što bi vam moglo zatrebati: hladnjacima, rešetkom za pečenje, pekom, posudama, tanjurima, čašama i priborom za jelo, dvije perilice posuđa i Bluetooth zvučnikom.

Prostor možete i dekorirati po vlastitom ukusu, a domaćin jedino ima molbu da ne bacate konfete. Tko ih je ikada skupljao iz trave, razumjet će. U zatvorenoj sjenici veseliti se može 30 osoba, a vanjski stol masivni stol dug 3 metra pod visokim hrastovima bit će vam omiljeno mjesto za toplijeg vremena.

Na imanju se može spavati u 12 kreveta i na 2 dodatna ležaja, ali s domaćinima se možete i dogovoriti da kuću unajmite na jedan dan bez spavanja, od 12 do 23 sata.

Cijena najma kuće za proslavu s 20 osoba na platformi booking.com iznosi 490 eura, a sve detalje o turopoljskom imanju Gustelnica možete proučiti na ovom linku.

 

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju