Ljetna žega naveliko je krenula, a vi još uvijek nemate ideju gdje ćete na godišnji odmor? Pročitajte naš članak jer smo za vas istražili što se nudi u Hrvatskoj. Ovog ćete puta uživati u PREMIUM, a super je i što možete ostvariti dodatnih 10% popusta. Podržite naše i ljetujte u Hrvatskoj.

Odmor kraj Makarske

Tražite autohtono primorsko mjesto gdje ćete uživati sa svojom obitelji? Ako je odgovor potvrdan, razmislite o Morenia All Inclusive Resortu u mjestu Podaca koje je samo 35 kilometara udaljeno od Makarske rivijere.

Idealno je ovo mjesto za obiteljski odmor, a osim super smještaja čekaju vas i buffet doručak, ručak i večera s uključenim pićem, a vi i djeca guštati osim u moru možete u čak tri vanjska bazena. Za djecu će se pobrinuti animatori, dok vi možete uživati uz neograničenu konzumaciju pića u all inclusive baru uz vanjske bazene. Ponuda se nalazi na linku, a vi požurite s rezervacijom.

Tui Blue Makarska 

S ovom ponudom možete bezbrižno uživati u TUI BLUE Makarska, ekskluzivnom resortu u srcu Makarske rivijere. Tamo vas čeka luksuz, a svoje ljetovanje započet ćete gratis bocom kvalitetnog vina u sobu pri dolasku.

Ponuda uključuje i korištenje vanjskog bazena, teretane i saune, a hotel je primjeren isključivo za starije od 16. godina. Ovo je i super ponuda za one koji obožavaju nudizam jer se nudistička plaža nalazi samo 5 minuta šetnje od hotela. Dodatno se opustiti možete i u spa i wellness centru, stoga ne čekajte i provjerite što vas tamo čeka. Ponuda za termine od 16. 7. do 28. 8. nalazi se ovdje, a ako želite ljetovati sve do 16. 7. ili pak od 28. 8. do 12. 10., vaša se ponuda nalazi na poveznici ovdje. Požurite!

Atlantida Boutique Hotel

Razmišljate o Rogaškoj Slatini i želite na ljetni odmor u špici ljetne sezone? Ovo će biti idealna ponuda za vas. Volite li moderno i luksuzno, Atlantida Boutique Hotel 5* pravi je odabir za sve ljubitelje legendi.

Ipak, radi se o hotelu koji priča priču o famoznom izgubljenom gradu Atlantidi, a tamo vas uz kvalitetan smještaj čeka i neograničen ulaz u Oazu sauna te korištenje masažnog i hotelskog bazena. Okušajte se u casinu ili pak uživajte na nekoj od masaža jer mogućnosti je mnogo u Atlantida Boutique Hotelu 5* s posebnom ponudom koja samo što nije istekla.

Brown Beach House 

Posjetite Trogir i nauživajte se s visokom dozom glamura u Hotelu Brown Beach House u Trogiru. Razmazite se u hotelu koji se smjestio tik do mora, a nećete ostati razočarani gastronomskom ponudom koja vas tamo čeka.

Naravno, besplatno ćete koristiti i sadržaje kao što su spa centar ili ležaljke i suncobrani, a pozivamo vas i da prošećete povijesnim Trogirom. Dopustite sami sebi dozu luksuza i glamura uz nevjerojatnu ponudu za ljetovanje u Hotelu Brown Beach House u Trogiru.

Medora Auri Beach Resort

Ljubitelji prirode jednostavno vole ovo mjesto jer vas u Medora Auri Beach Resortu čekaju besprijekorni pogledi na famozno Biokovo. Tamo vas čekaju sobe s pogledom na more, a razmazit ćete se u wellness centru s tri vrste sauna.

Dan upotpunite ukusnom gastronomskom ponudom u restoranu Taste, a kao što i sam naziv govori, ne sumnjamo da iz njega nećete otići oduševljeni. Požurite s rezervacijom ponude jer termini se brzo pune!

Marvie Hotel & Health 

Reshape, refresh, recharge moto je prvog hotela na području Dalmacije koji je posvećen zdravlju i wellnessu. Hotel nosi naziv Marvie 4* Hotel&Health, a iz samog naziva jasno je da su tamo opuštanje, regeneracija i odmor prioritet.

Smjestite se u superior sobi i neograničeno boravite u Renevie wellness i spa zonu koja se sastoji od bazena, finske i turske saune, tuša iznenađenja, whirlpoola i relax zone. Ovdje uživaju i gurmani jer vas čeka ukusna hrana u restoranu Da'Mar Marvie, a ponuda je vrijedna klika.

Lifeclass terme Sveti Martin

Ako pak ste se zaželjeli odmora na kontinentu, razmislite o LifeClass Termama Sveti Martin, koje su se smjestile u srcu međimurske prirode. Zabavite se u unutarnjem bazenskom kompleksu The Temple of Life i upoznajte filozofiju dr. Rudolfa Steinera i uživajte u fitnessu.

Mališani, ali i oni veliki uživat će u vanjskom Aquaparku MartiLandia, a ako vam bude dosadno, u što sumnjamo, razgledajte Međimurje i uživajte u kvalitetnoj lokalnoj ponudi. Ponuda za guštanje do 18. 7. čeka vas ovdje, a ponuda za uživanje do 31. 8. ovdje.

U svemu ovom možete uživati uz DODATNIH 10 % popusta za plaćanje pohranjenom Mastercard® ili Maestro® karticom! Ne zaboravite, da biste ostvarili popust, kartice prethodno trebate pohraniti. Uživajte u ljetu!

  

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju