Bajkovita Makarska rivijera sa svojih 60 kilometara mami zaljubljenike u more i prekrasne poglede. Ovoga puta istražili smo što Makarska rivijera nudi i ovo su naše TOP 3 ponude koje preporučujemo.

Ono po čemu pamtimo Makarsku rivijeru jest Biokovo, a mi ga posebno volimo jer je kombinacija pogleda koji tamo dobivate izvanredna. Igre planine i mora posebno su iskustvo, stoga se ne nećkajte i za ovogodišnji odmor odaberite upravo Makarsku rivijeru.

Lokacija je to posebna i po mnogobrojnim ribarskim mjestima koje odišu tradicijom u gradnji kućica, konoba i još mnogočega što će vas vratiti u neka stara vremena. Odlučite se na odmor upravo tamo, a ovo su naše TOP 3 ponude za smještaj i uživanje na moru.

ALL INCLUSIVE Wellness ljeto u TUI BLUE Adriatic Beach Resort-u na Makarskoj rivijeri

Kažu da si luksuz trebamo priuštiti barem jednom u životu, a ovo je savršena prilika jer pronašli smo ponudu za all inclusive ljetni odmor u TUI BLUE Adriatic Beach Resortu na Makarskoj rivijeri gdje ćete se potpuno odmoriti uz nezaboravno wellness iskustvo.

Intimni je ovo resort koji je namijenjen za odmor odraslim osobama, a već pri dolasku dočekat će vas boca kvalitetnog vina. Elegancije, odmora i luksuza neće vam nedostajati, a besplatno ćete koristiti i saunu i fitness. Mi kažemo – bolje ne može, a vi samo trebate rezervirati ponudu.

Wellness odmor uz bazene i jacuzzi s polupansionom u Hotelu Park 4*

Hotel Park 4* idealan je za one koji jednostavno obožavaju ustati i s balkona hotelske sobe ugledati kristalno čisto more koje u kombinaciji s obližnjim Biokovom mjestu daje posebnu čar.

U ovom hotelu posebice vole boraviti ljubitelji umjetnosti jer šetnjom kroz hodnike, ali i u sobama možete uživati u mnogobrojnim likovnim dostignućima. Ako vam more dosadi, a vjerujemo da neće, besplatno možete koristiti unutarnji bazen s whirlpoolima, a ako vam se ne hoda do plaže, sunčati se možete na posebnoj terasi za sunčanje. Ponuda samo što nije istekla, stoga požurite s rezervacijom.

PREMIUM ALL INCLUSIVE OBITELJSKO LJETOVANJE u Morenia All Inclusive Resortu

Ako ste obiteljski tip i jednostavno ne želite planirati ništa, već se želite fokusirati se isključivo na odmor, razmazite se i provedite svoje vrijeme u Morenia All Inclusive Resortu sa svojom obitelji.

Osim mora, ovdje vas čekaju i čak tri vanjska bazena i vodeni park, stoga će djeca uživati najbolje što mogu. Hotel je smješten svega 35 kilometara od Makarske i jedino je mjesto za obiteljski odmor na Makarskoj rivijeri, stoga nemojte dugo razmišljati. U cijenu su uključeni i all inclusive doručak, ručak i večera buffet ponuda, kao i neograničena konzumacija pića na vanjskim bazenima. Treba vam još razloga za odluku? Ponuda se nalazi ovdje, stoga brzo klik i rezervirajte svoj premium odmor.

  

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju