The Birdhouse ime je idilične kućice na stablu koja je savršeno mjesto za odmor i dubinsko povezivanje s prirodom. Nalazi se na privatnom imanju u Chilliwacku u Britanskoj Kolumbiji u Kanadi.

Kućica je napravljena za dvije osobe koje će spavati u minijaturnoj spavaćoj sobi u potkrovlju, a do koje se treba popeti ljestvama. Zabaviti se možete gledajući televiziju ili uživajući u spektakularnim prizorima okolice koje možete opažati kroz prozorčiće na krovu.

Slika nije dostupna Putovanja Mini kućica od 23 kvadrata usred šume koja se iznajmljuje za 4000 kuna mjesečno

Indukcijska ploča, toster, mali hladnjak i aparat za kavu samo su dio stvari s kojima se možete poslužiti u kuhinji koja je napravljena po mjeri kako bi stala u ovaj mali, ali lijepo uređen prostor.

Tu su i mini dnevna soba i WC, dok se tuš nalazi ispred kuće na otvorenom. Na raspolaganju je i prekrasna terasa za ispijanje prve jutarnje kave.

The Birdhouse je iznimno popularno mjesto za smještaj u ovom dijelu svijeta. Dokazuje to i nedostatak slobodnih termina za najam na internetskoj platformi Airbnb. Iako se cijena noćenja kreće oko 200 dolara, odnosno oko 1300 kuna, teško je pronaći raspoloživi termin u toplijem dijelu godine.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju