The Birdhouse ime je idilične kućice na stablu koja je savršeno mjesto za odmor i dubinsko povezivanje s prirodom. Nalazi se na privatnom imanju u Chilliwacku u Britanskoj Kolumbiji u Kanadi.

Kućica je napravljena za dvije osobe koje će spavati u minijaturnoj spavaćoj sobi u potkrovlju, a do koje se treba popeti ljestvama. Zabaviti se možete gledajući televiziju ili uživajući u spektakularnim prizorima okolice koje možete opažati kroz prozorčiće na krovu.

Mini kućica u Slobodi, u Maineu - 6 Putovanja Mini kućica od 23 kvadrata usred šume koja se iznajmljuje za 4000 kuna mjesečno

Indukcijska ploča, toster, mali hladnjak i aparat za kavu samo su dio stvari s kojima se možete poslužiti u kuhinji koja je napravljena po mjeri kako bi stala u ovaj mali, ali lijepo uređen prostor.

Tu su i mini dnevna soba i WC, dok se tuš nalazi ispred kuće na otvorenom. Na raspolaganju je i prekrasna terasa za ispijanje prve jutarnje kave.

The Birdhouse je iznimno popularno mjesto za smještaj u ovom dijelu svijeta. Dokazuje to i nedostatak slobodnih termina za najam na internetskoj platformi Airbnb. Iako se cijena noćenja kreće oko 200 dolara, odnosno oko 1300 kuna, teško je pronaći raspoloživi termin u toplijem dijelu godine.

Do spavaće sobe treba se popeti ljestvama Do spavaće sobe treba se popeti ljestvama (Foto: Airbnb.com)

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju