Među zelenim brežuljcima Toskane, u Mulignoneu, uronjen u šumu, Holiday Apartment Borgo Mulignone se reklamira kao čarobno mjesto za odmor u rustikalnim, ali dobro opremljenim apartmanima s terasama.Gostima su na raspolaganju i tri bazena sa slanom vodom, koji su okruženi vrtom sa sjenicama.

Glavni bazen je dugačak dvadeset metara. Na raspolaganju je nekoliko mogućnosti za smještaj – od jednokrevetne i dvokrevetne kuće kuće do apartmana s dva ili tri kreveta, kao i dvokrevetne vile. 

Dosadi li vam izležavanje kraj bazena možete se baciti na istraživanje Firence i Siene ili pak poznatih vinarija gdje se pijucka Chianti, Brunello ili Vernaccia. 

Za istraživanje okolice, ali i da dođete do Borgo Mulignonea trebat će vam automobil, motor ili bicikl, a čak i do najbližeg kafića treba hodati. Gostima se upravo i ta izolacija od civilizacije izrazito sviđa, a pohvale idu i na račun udobnih kreveta, čistih bazena i predivnog prirodnog okruženja.  

Šator na napuhavanje za SUP dasku: Genijalni dodatak pomoću kojeg možete mirno spavati bilo gdje, čak i na moru Šator na napuhavanje BAJAO Cabin - 4 Šator na napuhavanje BAJAO Cabin - 5 Šator na napuhavanje BAJAO Cabin - 3 +1 Šator na napuhavanje BAJAO Cabin - 2

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju