1. Maui, Havaji
Ovo je drugi najveći otok Havaja, a poznat je po prekrasnim plažama. Ovdje možete promatrati kitove, uživati u suncu i moru, igrati golf i istraživati slikovit krajolik. Nikako ne biste smjeli propustiti posjet gradu Lahainu, obići Makena Beach State Park, Iao Valley State Park, Haleakala National Park, u kojoj se nalazi najviši vrh otoka te, naravno, slikovitu Hana Highway. I, naravno, popiti koji Bud s lokalcima u smiraj dana...



2. Kauai, Havaji
Kauai je najsjeverniji i najstariji otok Havaja, a poznat je po svojoj šarmantnoj prirodi, vodopadima Wailua te Kalalau Trailu - jednoj od najimpozantnijih pješačkih staza svijeta. Tu su još Poipu Beach, jedna od najboljih plaža SAD-a, kanjon Waimea i veliki kanjon Pacifika.

3. Kiawah Island, Južna Carolina
Ovaj otočni raj nalazi se na top listi američkih otoka za najbolji odmor zbog svoje ljepote, prostranih plaža i odličnih sportskih sadržaja kao što su golf, tenis i birdwatching.

4. Sea Island, Georgia
Sea Island u prospektima smatraju sinonimom „elegancije dalekog juga“, a nalazi se u američkoj državi Georgia. Uljudni stanovnici otoka pobrinut će se da vaš odmor bude zapamćen. Uvjerite se u gostoljubivost Južnjaka, i zaboravite na stereotipe mojima nas godinama bombardiraju. Vjerojatno – Sjevernjaci...



5. Oahu, Havaji
Na njemu se nalazi glavni grad Havaja, kao i većina stanovništva najmlađe američke države. Ako ste u prilici svakako istražite valove na sjevernoj obali, gdje možete pronaći najbolje svjetske surfere u trenucima jahanja istih. Svakako treba spomenuti i najpoznatiju plažu Waikiki, kao i grad od iznimne povijesne važnosti - Pearl Harbour.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju