Pridružite se i vi putovanjima u sklopu ovogodišnjeg projekta “LIFETIME ADVENTURES”. Želja je omogućiti svim članovima koji nisu u mogućnosti samostalno proputovati svijet, jedno veselo društvo sličnih pogleda, i na takav način im priuštiti putovanje kojeg će se sjećati cijelog života.

Sve i koji još niste ljubitelji klasičnog turističkog putovanja, pozivate se da postanete članom Hrvatskog kluba putnika i pridružite se veseloj ekipi na novom avanturističkom klupskom putovanju u 2014. godini. Projekt će biti realiziran u organizaciji Hrvatskog kluba putnika, te uz potporu agencije STA Putovanja. Ovaj projekt nastavak je na uspješno odrađene putopisne projekte “60 dana oko svijeta” i “90 dana po svijetu”, koje smo realizirali u 2012. i 2013. godine u kojima je sudjelovalo ukupno 146 članova kluba.

Peru i Bolivija 02.- 17.10.2014. – 16 dana
Ovo putovanje otkriva zapadni dio svijeta, Južnu Ameriku - zemlje koje će nas na trenutak vratiti u daleka vremena Inka i oživjeti veseli duh. Krećemo s Limom i njenim UNESCO zaštićenim znamenitostima. Posjet modernoj četvrti Miraflores uz mogućnost surfanja na valovima Pacifika i paragliding. Prvo veliko uzbuđenje – otok Palominu. Hrabrost okušajte plivajući u hladnom oceanu među 6000 morskih lavova. Sljedeća destinacija, Cusco, drevni grad Inka na 3416 m nadmorske visine. Možda najiščekivaniji dan je onaj u kojem odlazimo do „izgubljenog grada Inka“- Machu Picchua. Prepuni doživljaja i oduševljenja napuštamo Peru, slijedi Bolivija. Posjećujemo jezero Titicaca u koje se ulijeva više od 25 rijeka. Adrenalina nikad dosta, zato je tu mogućnost vožnje biciklama poznatom „Cestom smrti“. Nakon avanture duge 65 km, zasluženo kupanje u bazenu uz zvukove džungle. Još jedno svjetsko čudo, Salar de Uyuni, prostrano slano jezero i upoznavanje s kulturom življenja na ovim prostorima u okolnim naseljima. Prepustite se avanturi zvanoj Južna Amerika!
Prijave traju još samo do petka 01.08. i nagrađujemo prve 4 prijave s poklon bonom od 1.000 kn - odnosno za taj iznos smanjujemo cijenu navedenog putovanja kroz Peru i Boliviju. Prijaviti se može preko portala, ili preko facebook grupe. Nešto nas opako svrbucka, mogli bismo i mi na put...

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju