U stvari, odabir savršenog kofera je više riječ o onome što vam najviše odgovara nego bilo što drugo. Da bi vam pomogli u tom izboru mi smo odabrali svoje favorite u šest kategorija zato nastavite čitati i odaberite pravi kofer za vas.

Za one uredne
Ako volite držati cipele odvojene od odjeće, prljavo od čistog onda je Samsonite EZ-cart idealan izbor za vas. Odvojivom policom kofer je podijeljen na dva dijela, a na vrhu kofera nalazi se rastezljiva guma kojom možete privezati manju torbicu na vrh. Sa svojih četiri kotača guranje ispred sebe jednaki je užitak kao i vučenje kofera iz sebe. Cijena prava sitnica, oko 290,00 dolara.

Za šminkere
Sa svojom safari nadahnutom estetikom, Travelpro National Geographic Kontiki 22, bez problema se mogao koristiti na snimanju filma sa Katherin Hepburn u filmu African Quen. Kovčeg ima poseban odjel za laptop, hrapavu površinu načinjenu od najlonskih niti umjesto platna tako da je vodonepropustan. Ovaj kovčeg možete kupiti putem travelpro.com za 149,00 dolara.

Za multitaskere
REI Stratocruiser može se koristiti na dva načina. Kao ručna prtljaga ili kao ruksak. Isto tako ima i clip on pretinac koji se može odvojiti prije leta i uzeti gore na avion kao ručnu prtljagu. Ovaj kofer možete kupiti preko rei.com za 239,00 dolara.

Za avanturiste
Da li većina vaše prtljage može izdržati putovanje vlakom, avionom, autom ili brodom? Sve to nije problem za ovaj potopni Hummingbird Carry-on Zip. Izrađena od vinila i pojačan scrimom, materijalom koji koriste moranari, torba je dovoljno čvrsta i izdržljiva da čuva vaše dragocjenosti od kiše, vlage u šumama ili pada s litice. Naručiti ga možete preko cascadedesignes. Com za 150,00 dolara.

Za pomodne
Hideo Wakamatsu Jelly Bean ručna prtljaga dolazi u četiri svijetle boje. Ova prtljaga dolazi sa naljepnicama koje se lijepe s vanjske strane kako bi se izbjegla zabuna prilikom podizanja. Ali ova torba nije samo lijepa izgledom. Izrađen je od plastike koja se koristi pri izradi kaciga za motoriste tako da je otporan na udarce. Do njega možete putem hideowakamatsu.com za 169,00 dolara.

Za Jetsettere
Ova torba teži samo 2,5 kilograma što može zahvaliti tome da je izrađena od recikliranog najlona. Ali to što je lakša od svoje konkurencije ne znači da je manje vrijedna od konkurencije. Sastoji se od dva unutarnja pretinca i dva velika vanjska koji vam pružaju dovoljno organiziranog prostora. U ponudi je na golite.com za 99,00 dolara.

Iz svega ovog najbolje je da sami odlučite kakav kofer ili torba vam treba. Bili vi avanturisti ili jetsetter na tržištu postoji mnogo varijanti kofera koji će zasigurno zadovoljiti vaše potrebe.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju