Bilo da ste početnik ili već iskusni safari putnik, Million-Dollar Safari odvest će vas na ekspediciju Afrikom kakvu niste ni mogli sanjati. Sve što trebate je milijun dolara i 40 slobodnih dana.

No, ako imate milijun sigurno možete zgrabiti i 40 dana u komadu. Radi se o izletu koji traje točno 36 dana, a posjetit ćete neke od najekskluzivnijih regija „crnog“ kontinenta i sve to pod budnim okom iskusnog vodiča Marka Homanna.

Počinje se u Ruandi gdje se družite s ugroženim planinskim gorilama. Nakon ovog iznimno zahtjevnog druženja privatnim avionom letite preko Masai Maara, Viktorijinih slapova i delte Okavanga. Kad sletite slijedi vam druženje oči u oči sa žirafama u svetištu Manor koje se nalazi u Nairobiju. Nakon toga ćete se brodom spustiti po rijeci Zambezi, sve do Linvingstona u Zambiji gdje vas čeka jahanje slonova. Važno je napomenuti da će Homann, vaš vodič, prilagoditi svaki dan željama i potrebama gostiju.

Dok se većina ovog milijunskog pothvata odvija u divljini Afrike, kraj je potpuno relaksirajuć. Pet dana provest ćete u Južnoj Africi, točnije u vinogradima koji okružuju Cape Town. Nakon vina i grožđa slijedi pet dana opuštanja na otoku Vamizi. Ovdje vas čeka privatna vila s osobnim batlerom i plažom. Sve samo za vas. Na ovom linku...

Ne preostaje vam ništa drugo nego opustiti se i uživati ne razmišljajući o tome da ste upravo potrošili milijun. Ne mislite na porezne obveznike, ne mislite na porezne obveznike...

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju