1. RoadNinja (Android i iOS)
Ako zapnete na putu, nasred ničega, RoadNinja će za vas pronaći najbližu benzinsku postaju, restoran, parking, klub i to sve u radijusu od 3 milje. Pomoću aplikacije možete pratiti stvarne cijene gorica i pristupiti RoadNinja kuponima za popuste.

2. HotelsByMe (Android i iOS)
Što ako u posljednji tren promijenite planove? Ova aplikacija će vam olakšati pronalazak smještaja u vašoj odredišnoj destinaciji, a pomoću nje je moguće rezervirati smještaj diljem svijeta. Aplikacija donosi podatke u stvarnom vremenu, a čak donosi i ocjene osoba koje su u pojedinim hotelima i boravile (u suradnji s Trip Advisorom).

3. Roadtrippers (iOS)
Ova aplikacija će vam olakšati pronalazak najboljih turističkih atrakcije koje preporučuju lokalni ljudi. Od restorana pa do malih poduzeća.

4. OpenTable (Android i iOS)
OpenTable je aplikacija koja vam pomaže pri rezervaciji stola u više od 20.000 restorana diljem Sjedinjenih Američkih država i Kanade. Korisnici pomoću aplikacije skupljaju bodove koje naknadno mogu iskoristiti u jednom od OpenTable restorana.

5. FieldTrip (Android i iOS)
Vaš vodič za nepoznata, netaknuta ali zapanjujuća turistička odredišta. Ova aplikacija će vas odvesti na mjesta koja nisu turistički popularna, ali svojom ljepotom stoje rame uz rame najpoznatijim atrakcijama.

6. BatteryGuru (Android i iOS)
Ako koristite smartphone zasigurno imate i probleme s baterijom - to je životna činjenica. Ova aplikacija prati rad na vašem smartphonu i automatski prilagođava mobitel i korištenje baterije radi uštede same baterije. S ovom aplikacijom vaša će baterija trajati duže.

7. Postagram (Android i iOS)
Koliko ste puta slali razglednice svojim bakama i djedovima? Aplikacija Postagram omogućuje vam da zabilježite trenutak ili koristite slike s Facebooka ili Instagrama kako bi kreirali svoju razglednicu na Postagramu. Kako bi stvar bila još bolja, prava razglednica će stići na adresu koju ste naveli, i to po cijeni od samo 99 centi po razglednici!

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju