Želite li uživati u mirnom mjestu na ljetovanju, Fažana u Istarskoj županiji je pravo rješenje.

Ne samo da pruža mogućnost za klasične ljetne aktivnosti, već se i nalazi u blizini Nacionalnog parka Brijuni koji obiluje netaknutom prirodom i savršena je kulisa za opuštanje od nakupljenog stresa.

Kućica Sveta Eufemija na Svetoj Fumiji - 6 Putovanja Na otočiću u blizini Trogira: Kućica od 43 kvadrata za rajski odmor bez buke i gužvi

Još ako možete naći kakav smještaj na samoj plaži? Idealno! Poput ove klimatizirane kuće koje je od mora udaljena svega pet metara, a od centra Fažane oko četiristotinjak metara.

Kuća se prostire na 55 četvorna metra, a obuhvaća dvije spavaće sobe za maksimalno pet osoba. Tu je i dnevni boravak, dobro opremljena kuhinja sa svim važnim aparatima i pomagalima za pripremanje ukusnih jela, blagovaonica i kupaonica.

Kuća Frankica, Korčula - 5 Putovanja Nekoliko metara od mora: Kuća na Korčuli za one koji uživaju u miru i tišini na ljetovanju

Na raspolaganju je i prekrasna terasa s vrtom i čarobnim pogledom na okolicu koja je savršena za manja druženja i uživanje na otvorenom. Dozvoljeno je i dovođenje kućnih ljubimaca kako bi odmor bio potpun.

Kuća se iznajmljuje preko internetske platforme Airbnb po cijeni od oko 800 kuna za noć. Djelić onoga što nudi, pogledajte u našoj fotogaleriji.

Kuća s lijepom terasom samo pet metara od mora u Fažani Kuća s lijepom terasom samo pet metara od mora u Fažani (Foto: Airbnb.com)

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju