Sanjate o ljetovanju na rajskom mjestu za kupanje i sunčanje, ali bez puno gužvi? Posjetite Svetu Fumiju. Riječ je o otočiću koji se prostire na 0,2 četvorna kilometra u Splitskom kanalu, a smještena je uz jugozapadnu obalu Čiova.

Otok je dobio ime prema crkvici sv. Eufemije koja se tu još uvijek nalazi. Villa Sveta Eufemija jedna je od rijetkih kućica na otoku, a pruža priliku za odmor u miru i tišini.

Slika nije dostupna Putovanja Kad na more želi otići veće društvo: Dvokatnica na Rabu za nezaboravno ljetovanje

Kućica se prostire na 43 četvorna metra, a obuhvaća dvije spavaće sobe za maksimalno četiri osobe. Na raspolaganju su vam i dobro opremljena kuhinja, blagovaonica, dnevni boravak i kupaonica.

Tu je i prostrana terasa sa stolom i ležaljkama koja je okružena starim maslinovim stablima, a s koje se pruža divan pogled na more i okolicu. Kućica je smještena i u neposrednoj blizini privatne plaže idealne za uživanje u ljetnim aktivnostima.

Slika nije dostupna Putovanja Mediteranska idila! Kamena vila na Šolti s bazenom idealna za bijeg od svakodnevnice

Kuća se iznajmljuje preko internetske platforme Airbnb po cijeni od 1500 kuna po noćenju, a dolazi i s besplatnim korištenjem brodića za lakši transport do kopna. Što sve ovdje možete pronaći, pogledajte u fotogaleriji.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju