Vrijeme koje djeca provedu u slobodnoj igri na otvorenom posljednjih se godina strmoglavilo za nevjerojatnih 90 posto! Većinu dana provode uz ekrane i strukturirane aktivnosti gdje im drugi određuju kako upotpuniti vrijeme. Općenito se manje krećemo, manje družimo i sve više boravimo u zatvorenim prostorima. Vrijeme je da se krene – proljetni praznici idealni su za obiteljski bijeg u pravu malu avanturu! Vodimo vas na jug!

Uskrs u Punta Skali – zelenom resortu!

PR PR (Foto: PR)

Ako imate djecu, a još niste otkrili Falkensteiner Family Hotel Diadora nedaleko od Zadra – vrijeme je da to promijenite! Nema boljeg mjesta gdje će se i mali i veliki dobro zabaviti i odmoriti. Ovdje su sve sobe uređene tako da djeca imaju odvojeni prostor za spavanje; roditelji intimu i mir; tu je vodeni svijet s unutarnjim i vanjskim bazenima, bazenom za bebe te cijeli niz posebno osmišljenih programa prilagođenih djeci svih uzrasta.

Uskrs je ovdje posebna atrakcija! Toliko je zanimacija za malene u veselom Falkylandu! Od brojnih igrica, velike potrage za uskrsnim jajima, igara s balonima, kreativnih radionica poput oslikavanja torbi i facepaintinga, organiziranog zajedničkog ručka i večere u restoranu samo za malene goste do gledanja filmova i omiljene atrakcije – plesa u mini disku.

Tips za velike: Dok su djeca u sigurnim rukama animatora, uživajte u dvoje u tretmanima ili saunama u Acquapura SPA Flora!

Idemo na zrak!

PR PR (Foto: PR)

Proljetno sunce i miris mora mame van, na otvoreno! Resort je toliko prostran i nudi mnoštvo vanjskih aktivnosti – od velikog igrališta, kilometarskih šetnica uz more do vanjskog sportskog centra sa sedam teniskih terena i terenima za mini golf, nogomet, košarku, odbojku, badminton, dva padel terena i dva terena za odbojku na pijesku.

Proljetni praznici su savršena prilika za obiteljsko druženje i užitke - kući ćete se vratiti svježi, odmorni i sretni!

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju