Do ove kuće može se samo brodom ili manjom letjelicom. To i ne čudi s obzirom da se kuća nalazi na malom privatnom otoku na rijeci St. Lawrence u sjevernoameričkom arhipelagu Thousand Islands na granici Sjedinjenih Američkih Država s Kanadom i nije cestovno povezana s kopnom.

Privatni otok St. Mary se prostire na 1200 četvornih metara u zaljevu Alexandria, okružen je kristalno čistom vodom, a obuhvaća i nekoliko stjenovitih plaža. Nedavno se na našao na tržištu i prodaje se po cijeni od 1,5 milijuna američkih dolara, odnosno oko 1,4 milijuna eura.

Na tri sata od Zagreba: Savršeni grad iz kojeg nije tako lako izići Palmanova, Italija - 2 Palmanova, Italija - 4 Palmanova je savršeni grad +0 Palmanova, Italija - 3

Na njemu je izgrađena jednostavna i moderna kuća s nevjerojatnim pogledom na okolicu, a koja se prostire na oko 275 četvornih metara. Obuhvaća tri spavaće sobe, dvije kupaonice, ali i prostrani dnevni boravak koji je povezan s kuhinjom i blagovaonicom.

Ovo je imanje idealno za ljubitelje boravka na otvorenom, a posebno za one koji uživaju u vožnji brodom, ribolovu (s kućnog praga) i drugim vodenim aktivnostima. Predstavlja zanimljiv spoj luksuza, avanture i maksimalne opuštenosti.

Iako djeluje udaljeno i izolirano, otok je povezan podvodnim dalekovodom i ima pouzdani izvor električne energije, kao i nepresušni izvor pitke vode. Što sve nudi provjerite u fotogaleriji na početku teksta.

Najmanja kuća na svijetu? Pogledajte što sve stane u dom od 2 kvadrata Je li Levi Kelly izgradio najmanju kuću na svijetu? - 1 Je li Levi Kelly izgradio najmanju kuću na svijetu? - 2 Je li Levi Kelly izgradio najmanju kuću na svijetu? - 4 +2 Je li Levi Kelly izgradio najmanju kuću na svijetu? - 5

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju