Užurbani tempo života čini svaki slobodni trenutak još dragocjenijim. Vrijeme koje imamo želimo ispuniti dobrim doživljajima, opustiti se, odmoriti te napuniti baterije uz sadržaje koje našem tijelu i duhu posebno gode. Upravo to Vam nude Liburnia Hotels & Villas gdje možete birati između aktivnog odmora, opuštanja na plaži ili uz bazen, uživanja u gastro delicijama, dodatnim sadržajima, ali i ljepotama divne prirode i arhitekture te očaravajuće obale.

Opatijska rivijera godinama je omiljena destinacija obiteljima, parovima i različitim društvima za najljepše trenutke odmora i zabave. Prekrasna priroda, kristalno čisto more i lijepe plaže čine Opatijsku rivijeru idealnom destinacijom za sve ljubitelje opuštanja, ali i zabave. Opatija ima za sve dobne skupine i za sve ukuse zanimljive sadržaje uz koje će svaki trenutak biti kvalitetno ispunjen. Ljeto je idealno vrijeme za uživanje svim osjetilima, a upravo iz Liburnia Hotels & Villas stigle su odlične ponude, povoljnije i do 25 %. Ako još niste rezervirali svoj smještaj, posjetite Liburnia Hotels & Villas koji nude odlične aranžmane po mjeri i planu svakog gosta, a sve to uz uštedu.

U grupaciji Liburnia Hotels & Villas goste čeka sve potrebno za savršen odmor. U ponudi grupacije nalaze se hoteli Ambasador, Palace Bellevue, Imperial, Admiral, Istra, Villa Abbazia u Opatiji, u Lovranu hotel Excelsior, Villa Atlanta, Villa Belvedere, u Mošćeničkoj Dragi hoteli Marina i Mediteran, u Ićićima hotel Ičići, a u Medveji Turističko naselje Medveja. Posebna ponuda s odličnim popustom do 25 % vrijedi od 2. srpnja do 15. rujna u navedenim hotelima, a u hotelima Ičići i Marina od 2. srpnja do 12. rujna 2021.

Na ljetnom odmoru možete se opustiti potpuno jer Liburnia Hotels & Villas brinu za vašu sigurnost te su za svoje goste osigurali visoke higijenske standarde i mogućnost PCR ili antigenskog testa prije povratka u matičnu zemlju. Uz naglasak na sigurnost, gosti mogu svoj smještaj potpuno bezbrižno i rezervirati jer od početka sezone vrijede nova pravila rezerviranja i gosti mogu besplatno otkazati rezervaciju do 2 dana prije dolaska.

Rezervirajte svoje mjesto za najbolji odmor ovog ljeta u hotelima Liburnia Hotels & Villas! Prepustite se opuštenoj atmosferi uz puno uživanja i zabave, a više o aktivnostima i sadržajima te detaljima ponuda svih hotela saznajte na www.liburnia.hr.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju