Približava se kraj godine, razdoblje u kojemu se nerijetko „svode računi“ i donose odluke, ali i razdoblje u kojemu želimo sebe nagraditi za sva dostignuća u proteklih 12 mjeseci. Portonovi je idealna destinacija koja vam može pomoći u toj namjeri i dodatno „napuniti baterije“.

Zimski morski šarm elegantnoga primorskog naselja neće vas ostaviti ravnodušnim jer ima sve što vam je potrebno za odmor i opuštanje, ali i zadovoljavanje svih osjetila.


I nije važno putujete li s obitelji ili sami jer ćete u naselju Portonovi naći sve što vam je potrebno, odnosno tijekom prosinca Portonovi postaje najčarobnije mjesto u Crnoj Gori koje jednostavno morate posjetiti.

PR PR (Foto: PR)


Pitate se zašto? Donosimo nekoliko glavnih razloga.


Portonovi od 3. prosinca 2022. pa sve do 8. siječnja 2023. nudi raznovrsne događaje za sve generacije, od kreativnih radionica za najmlađe preko glazbenih spektakala do zabava u barovima i restoranima u svim kutcima toga bajkovitog mjesta.

PR PR (Foto: PR)


 Magični šou (Light, Laser & Sound Show) jedno je od događanja koje ne smijete propustiti! Ta uzbudljiva instalacija osvijetlit će noćno nebo iznad resorta od 14. do 18. prosinca i predstavlja zanimljiv doprinos blagdanskom raspoloženju dok nezaboravan svjetlosni i zvučni šou uveseljava sve koji se zateknu na trgu Portonovi marina.


Blagdanska tržnica (izvorno Praznični bazar) od 17. prosinca 2022. do 8. siječnja 2023. donosi nevjerojatne mirise i najbolje okuse. Posjetitelji koji će tijekom toga razdoblja biti okupljeni na trgu Portonovi marina moći će isprobati različite delikatese, od kuhanog vina do medenjaka. Bez obzira na to jeste li ljubitelj ribe i mesa ili jednostavno ne možete odoljeti poslasticama kao što su slatke crnogorske priganice ili palačinke, na tržnici ćete možete pronaći ponešto za svačiji ukus.

PR PR (Foto: PR)


Sastavni je dio blagdanskih uživanja u naselju Portonovi i glazbeni program koji će obilježiti prosinačke dane i noći. Kako hranu i kuhano vino s blagdanske tržnice najbolje prati dobra glazba, zagrijavanje kreće nastupom poznatoga crnogorskog sastava Perper. Među očitijim je asocijacijama na Boku Kotorsku zasigurno i klapska glazba, pa tako 23. prosinca 2022. u goste dolazi splitska klapa Šufit koja će otpjevati najpoznatije dalmatinske hitove. Svakoga će dana do kraja godine gosti također uživati i u nastupima poznatih bendova i DJ-eva.


„Bosanska Billie Holiday“ Amira Medunjanin nedavno je očarala publiku u Herceg Novom i gošća Grada od skala ponovno je 5. siječnja 2023. Nakon nje na trgu Portonovi marina nastupit će Petar Grašo 7. siječnja 2023., a njegovim će se nastupom i simbolički zatvoriti ovogodišnje blagdansko razdoblje.


Godine 2020. Portonovi je nesvakidašnjim ukrašavanjem cjelokupnog resorta u Crnu Goru donio duh velikih gradova. Pored zanimljivih skulptura, koje su privlačile i mališane i odrasle, organiziran je niz događaja, radionica i predstava upravo za najmlađe goste.

PR PR (Foto: PR)

 


Blagdani su idealno razdoblje za posjet naselju Portonovi jer u resortu možete boraviti tijekom svih godišnjih doba. Ove blagdanske sezone možete birati među ponuđenim specijalnim smještajnim paketima u resortu Portonovi, a paketi su popraćeni i različitim iznenađenjima.

Za više informacija o događanjima pišite nam na adresu events@portonovi.com, a za specijalne ponude i rezerviranje smještaja pišite na stay@portonovi.com ili nazovite broj +382 67 177 444.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju