Karma Kandara je jedna od najljepših pješčanih plaža na Baliju. Smještena je u Uluwatu na poluotoku Bukit na južnoj obali Balija koje je poznato po visokim stijenama, ali i paprenim cijenama zemljišta.

Ljudi generalno ne posjećuju ovo mjesto na popularnom indonezijskom otoku zbog boravka na plaži jer zahtijeva mnogo truda i muke da biste se spustili do njih.

No Karma Kandara ima prednost pred drugim plažama u okolici – povezana je s uspinjačom! Uspinjača se nalazi na rubu stijene u sklopu Karma Kandara Resorta te olakšava dolazak i odlazak s plaže.

Pješana plaža Karma Kandara na Baliju Pješana plaža Karma Kandara na Baliju (Foto: Shutterstock)

Ako ste gosti resorta, uspinjača je besplatna. Ako niste gost, a željeli biste posjetiti ovu plažu na raspolaganju vam je dnevna karta po cijeni od oko 250.000 indonezijskih rupija, odnosno oko 130 kuna koja uključuje korištenje uspinjačom.

Kad se uspinjačom spustite do plaže, iznajmite ležaljku i prepustite se uživanciji uz Indijski ocean. Ovdje vam je na raspolaganju i beach bar s raznovrsnom ponudom jela i pića, te čestim gostovanjima DJ-eva.

ba Za svaki džep: 5 destinacija na kojim će vam 10 eura dnevno biti više nego dovoljno Jeftine svjetske destinacije - 1 Jeftine svjetske destinacije - 2 Jeftine svjetske destinacije - 3 +10 Jeftine svjetske destinacije - 4

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju