Uvijek je pravo vrijeme za guštanje u putovanjima i hrani. Još kad vam spomenemo da smo se potrudili pronaći TOP ponude za ultra jeftina putovanja i gastro guštancije diljem Hrvatske s dodatnih 10% popusta, odluka će biti laka.

Iako se bliži kraj kolovoza kad je većina nas odradila svoj godišnji odmor, ima i onih koji su svoje slobodne dane čuvali upravo za ovo razdoblje. Ako ste vi jedni od onih, onda je pravo vrijeme da rezervirate svoje putovanje ili pak počastite svoju dragu osobu finim ručkom ili večerom.

Sve do 23. kolovoza iskoristite posebne akcije i posebne ponude s dodatnih 10% popusta na odabrana putovanja i gastro ponude za plaćanje pohranjenom Mastercard® ili Maestro® karticom.

Crno jaje Crno jaje (Foto: PR)

Ekskluzivan i luksuzan odmor u resortima, odmor u apartmanima, hotelima ili mobilnim kućicama, kontinent ili Jadran, odluka je na vama. Istražite Hrvatsku jer ovo je prava prilika da upoznate naše ljepote, otputujete u destinacije o kojima već dugo sanjate ili pak posjetite restoran o kojem već dugo maštate.

Preporučit ćemo vam smještaj i all inclusive odmor u All Inclusive Resortu Morenia 4* kraj Makarske, kampiranje u Camping Stobreč 4* Split, odmor u bajkovitim mobilnim kućicama u Poreču u Boutique Camping Santa Marina 5* ili pak na kontinentu u LifeClass Termama Sveti Martin.

Od destinacija birati još možete između Rovinja, Drvenika, Mrežničkog Briga, Dubrovnika, Murtera, Novigrada, Omiša, Savudrije, Trogira, Ugljana, Plitvičkih jezera, Vodica i još mnogih drugih koje samo čekaju na vas. I ne zaboravite, čak i mobilne kućice čekaju vas s dodatnim popustom.

Planirajte odmor na vrijeme i iskoristite fantastične popuste gdje vas čekaju neodoljive ponude. No, uz ultra jeftine ponude tu je i DODATNIH 10% popusta za plaćanje pohranjenom Mastercard ili Maestro karticom do 23. kolovoza! Putovanja s popustom potražite ovdje. Nemojte čekati s rezervacijom i nemojte zaboraviti pohraniti svoju Mastercard ili Maestro karticu.

Crno jaje Crno jaje (Foto: PR)

Ipak, nije sve samo u putovanjima već i u gastronomskoj ponudi što zajedno čini savršen spoj. Priznajte, nikad niste iz neke destinacije otišli bez da se naguštate u lokalnoj gastronomskoj ponudi pa će tako biti i ovog puta, no s dodatnim popustom.

Zaplovite morem gastro ponuda na Crnom Jaju i jednostavno se prepustite finim okusima najrazličitijih gastro delicija. Preporučujemo vam da se obavezno zaustavite u Imotskom i kušate vrhunska domaća vina u OPG Šimunović, prepustite se okusima u tradicije u Trakošćanu, Zagorju, Istri, diljem kontinenta ili Jadrana. Mogućnosti je mnogo, jedino što nedostaje je vaše istančano nepce.

I na gastro ponude vas čeka DODATNIH 10% popusta sve do 23. kolovoza, no ne zaboravite, da bi ostvarili popust, kartice prethodno trebate pohraniti. Klopajte fino zahvaljujući neodoljivim ponudama koje se nalaze ovdje. Sretan put, dobar tek i 'ajmo svi konačno uživati u odmoru!
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju