Povodom Valentinova Airbnb daruje smještaj u Veroni za dvoje u Julijinoj kući iz 14. stoljeća. Sretni par uživat će u večeri koju će posebno za njih pripremiti Giancarlo Perbellini, chef s dvije Michelinove zvjezdice u CV-ju, spavati u krevetu koji se koristio za snimanje Zeffirellijeva filma iz 1960., a za sve što im bude potrebno pobrinut će se osobni batler.

Uzmete li u obzir cvijeće i svijeće, putovanje ne može biti romantičnije, no gurmanske poslastice i razgledavanje grada s vodičem mogle bi se svidjeti i onima kojima je Valentinovo kao bilo koji drugi dan u godini. U to se vrijeme održava i veronski polumaraton Giulietta & Romeo, pa nesvakidašnji smještaj možete spojiti i s "razgledavanjem" veronskih mostova i idiličnih ulica u trkačkim tenisicama.

Da biste ušli u bubanj za nagradu, potrebno je ponešto kreativnosti i znanja engleskog kako biste mogli napisati pismo u kojem objašnjavate zašto biste baš vi trebali osvojiti nagradu te ga priložiti na Airbnbovu stranicu do nedjelje, 2. veljače.

Znate li što se to skriva pod zaleđenim kanadskim jezerom? Jezero Spray u Kanadi - 6 Jezero Spray u Kanadi - 8 Jezero Spray u Kanadi - 7 +5 Jezero Spray u Kanadi - 5

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju