Robert Dacešin, putopisac koji donosi zanimljive priče iz svih kutaka svijeta, ovoga nas je puta svojom reportažom odveo u Bosnu i Hercegovinu, gdje je potražio najlošije ocijenjeni restoran u zemlji.

Dugo je skrolao po TripAdvisoru sve dok nije pronašao onaj s najlošijom ocjenom, ali s barem 20 recenzija. Kolobara u Sarajevu imala je tek tri od pet zvjezdica i nešto više od stotinu komentara, većinom negativnih. Pokude su išle na račun visokih cijena, ignoriranja konobara, prljavih stolova. Ne idite tamo ili Nikad više neki su od komentara gostiju.

"Proveo sam 24 sata s japanskom mafijom": Robert Dacešin u društvu zloglasnih kriminalaca Pripadnici jakuze - 2 Pripadnici jakuze - 1 Jakuze +0 Jakuze

"Iako je naša zemlja zaista prepuna vrhunskih restorana, ponekad naiđeš i na neki za koji pojedini ljudi baš i nemaju riječi hvale. Iz tog razloga odlučili smo ga posjetiti, a naše će se iskustvo ispostaviti potpuno drukčijim od onoga što smo očekivali", priča Robert Dacešin o restoranu koji je posjetio s prijateljima. 

Društvo se u konačnici oduševilo hranom posluženom u tradicionalnim posudama, svidjelo im se što nisu dugo čekali, kao i činjenica da su u Kolobari dobrodošli i ljubimci. Zasmetala im je previsoka cijena jer se u Sarajevu lako može naći jeftinija, a jednako ukusna hrana. Ručak za troje platili su oko 40 eura, ne uključujući desert. Minus je i neobično uređenje prostora, s gomilom raznovrsnih dekoracija koje se "tuku".

"Ne znamo zašto ljudi ostavljaju loše recenzije", zaključilo je društvo i posebno pohvalilo ljubaznost konobara. Kako im je bilo u Kolobari, provjerite u videu.

  Ručak 3 eura, kava 30 centi: Mediteranska zemlja iznimne ljepote koja turistima prolazi ispod radara Alžir - 4 Alžir - 3 Alžir - 2 +1 Alžir - 1

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju