Podržimo naše i idemo ljetovati u hrvatske kampove. Idealan, ali i jedan od sigurnijih odabira za ljetovanje su kampovi, a mi smo za vas pronašli ponude koje će vam osigurati bezbrižni odmor u prirodi. Ljetujmo u Hrvatskoj i podržimo rad hrvatskih kampova.

Odmor u Camping Resortu BiVillage u Fažani

Samo 7 kilometara od Pule u mjestu Fažana smjestio se Camping Resort BiVillage. Ako ste se već zaželjeli Istre, razmislite o odmoru s bajkovitim pogledima na Brijune koji se nalaze nasuprot resorta.

Odmor u hladovini je zagarantirana, a birati možete između odmora u mobilnim kućicama, apartmanima i vilama. U moru možete bezbrižno uživati jer se mjesto diči Europskom plavom zastavom, stoga fotki kristalno čistog mora u mobitelu neće nedostajati. Ponudu potražite ovdje i požurite s rezervacijom.

Odmor u kamp vilama Olivia Green Camping Resort 4* u Tisnom

Poželite li do Dalmacije, razmislite o kampiranju u Tisnom u kamp vilama Olivia Green Camping Resort 4*. Birajte između čak 9 vrsta vila za kampiranje, stoga ćete uživati, bilo da dolazite kao bračni par, obitelj ili grupa prijatelja. Tretman od 5 zvjezdica tijekom boravka u luksuznim i moderno dizajniranim vilama za kampiranje je zagarantiran kao i besprijekorni pogledi s balkona na kristalno čisto more. Požurite s rezervacijom ponude.

Ponuda u kampovima - 5 Ponuda u kampovima - 5 (Foto: PR)

Lički odmor u Big Bear Plitvice Camping Resortu ****

Ako pak ste sanjali da se želite odmoriti netom do Plitvičkih jezera, ovo je ponuda za vas. Samo 700 metara od Nacionalnog parka Plitvička jezera smjestio se Big Bear Plitvice Camping Resort **** s čak 100 smještajnih jedinica.

Odmorite se u luksuzno opremljenim mobilnim kućicama u kampu koji je okružen netaknutom ličkom prirodom, a ljubitelji aktivnog odmora ovdje će doći na svoje. Upustite se u avanturu na brojim planinarskim krajolicima, prošećite pješačkim stazama ili pak istražite okolicu biciklom. Ponuda samo što nije istekla.

Odmor na kontinentu u luksuznim mobilnim kućicama u Mićanovim dvorima

Zaželite li se doživljaja autentičnog seoskog načina života, odaberite odmor na kontinentu u luksuznim mobilnim kućicama u Mićanovim dvorima koji se nalaze na obroncima Obrovca.

Razmazite se iznad kanjona u zaseoku Drage i upoznajte autentični seoski život. Mićanovi dvori predstavljaju duh starih vremena na Bukovici, a odmor začinite raznolikim izborom sportskih, rekreacijskih i avanturističkih aktivnosti. Uživajte u mobilnim kućicama u okolišu svježeg zraka i daleko od gradske gužve. Ponudu rezervirajte ovdje.

Bilo koji od naših prijedloga odaberete, vjerujemo da ćete se dovoljno nauživati. Podržite naše kampove, podržite naš turizam i odmorite se u Hrvatskoj.

 

 

 


 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju