Samo nekoliko kilometara od bajkovitih Rastoka i njihove vodene buke, u prekrasnoj prirodi čeka vas Kuća za odmor Slunjčica. Na mirnom mjestu, udaljena od okolnih kuća i samo nekoliko minuta hoda od rijeke, ova šarmantna drvena kućica u trenu će vam pomoći da iz sebe izbacite sav nakupljeni stres, opustite se i u potpunosti se prepustite - uživanju.

Kućica nije velika, ali ima sve što vam treba za savršen odmor. Na terasi pred kućom osjećat ćete se tako ugodno da ćete početi zamišljati da je vaša. Što bi vam, uostalom, nedostajalo da vam svaki dan počinje kavom uz ovaj pogled i ovakav mir – pitanje je koje ćete si više puta postaviti dok odsjedate u ovoj toploj kućici i dok već pomalo u glavi radite računicu i počinjete si prekrajati život.

Ova kuća za odmor, nazvana po rječici u njezinoj blizini, čije ime zvuči kao kad nekoga uštipnete iz dragosti, nedavno je renovirana i opremljena je svime što vam treba za udoban i ugodan odmor.

Od vanjskog roštilja do male, ali funkcionalne kuhinje, ovdje ćete pronaći sve što bi vam moglo trebati da zadovoljite svoje kulinarske želje. U Kući za odmor Slunjčica mogu boraviti 4 osobe, a i kućni ljubimci su dobrodošli.

Kuća ima jednu spavaću sobu, kuhinju, kupaonicu i dnevni boravak, a jedna noć u njoj stajat će vas 104 eura ako je unajmite preko platforme Booking.com. Sve detalje možete istražiti na ovom linku.

Kuća za odmor Slunjčica nalazi se na pola puta između ulaza 1 i ulaza 2 u Nacionalni park Plitvička jezera, a u okolici, osim posjeta Slunju i Rastokama, možete šetati i planinariti, posjetiti Centar podzemne baštine Speleon i Baraćeve špilje, uživati u vožnji raftom ili kanuom po Korani ili istraživati biciklom.

Ljeto na sjeveru Hrvatske: Odmor i kupanje u zelenilu s pogledom na vinograde Holiday Home Vinola - 6 Holiday Home Vinola - 5 Holiday Home Vinola - 3 +2 Holiday Home Vinola - 2

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju