Kuća za odmor Grunt topla je i šarmantna kuća koja se smjestila u Velikom Trgovišću u Zagorju. Iako je od Zagreba udaljena samo 23 kilometra, nalazi se u nekom sasvim drugom svijetu – u kojem je sve jednostavnije, u kojem vrijeme protječe sporije i svaki se trenutak odvija u dogovoru s prirodom.

Okružen mirom, s pogledom na šume i brege, Grunt će vas napojiti pjevom ptica i šuštanjem lišća, tamnim noćima i toplinom drvenih, sto godina starih zidova koji pričaju priče o prošlosti i o šumi iz koje su nastali.

Grunt je sagrađen je 2005. godine kao obiteljska kućica za odmor, čiji je svaki djelić mala posveta zagorskom domu i u čije je ručno rađene detalje utkano puno ljubavi. Jednostavnost, sklad prošlosti, suvremenosti i tradicije, kao i nevjerojatna priroda koja okružuje ovu kuću osvojili su nas na prvu.

Unutrašnjost je uređena s puno pažnje, a svaki kutak mami udobnošću. Prvo što ćete ujutro vidjeti nestvarno su lijepe slike s prozora, pratit će vas topli miris drveta, a ognjište će vas svojom magijom privući baš kako su ognjišta uvijek i okupljala prijatelje i obitelji u ovakvim kućama.

Na uređenoj terasi možete roštiljati ili samo uživati u pogledu, a na brižno uređenoj okućnici naići ćete i na mjesto za meditiranje “Morisov mir” - klupicu s pogledom na brda i šumu koji će vas očarati.

Kuća za odmor Grunt topla može udobno ugostiti do šest osoba. Ima 2 spavaće sobe, jednu kupaonicu, potpuno opremljenu kuhinju i dnevni boravak s peći uz koju ćete obožavati provoditi večeri. Unajmiti je možete preko platforme Booking.com, a cijena po noći iznosi od 153 dod171 euro, ovisno o terminu i broju osoba. Više detalja pronaći ćete na ovom linku.

U okolici možete pješačiti ili istraživati zagorske biciklom. U blizini su i Terme Jezerčica, Krapinske, Stubičke i Tuheljske toplice, kao i nekoliko dvoraca koje vrijedi posjetiti: dvorac Oršić, Trakošćan, Veliki Tabor, Miljana Bežanec.

Naravno, Zagorci će vas i dobro okrijepiti vinom i pravom domaćom hranom koja će savršeno prijati nakon ispunjenog dana u prirodi.

  Kuća koja miriše na šumu: Najudobniji boravak u prirodi predivnih Plitvičkih jezera Woods lodge Plitvice lakes - 35 Woods lodge Plitvice lakes - 34 Woods lodge Plitvice lakes - 33 +30 Woods lodge Plitvice lakes - 32

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju