U Drežnik Gradu, u blizini NP-a Plitvička jezera, okružena šumom koja je skriva od znatiželjnih pogleda, smjestila se kuća izgrađena od drvenih trupaca, koja na najbolji način ujedinjuje uživanje u prirodi i uživanje u luksuznom odmoru.

U potpunosti stopljena s prirodom, sa snažnim mirisom šume, ova lijepa drvena kuća uređena je s puno ukusa i opremljena baš svime što bi vam moglo trebati za potpuno opuštanje i uživanje.

Granice unutarnjeg i vanjskog briše ogromna staklena stijena u komfornom dnevnom boravku, ali ako vam samo guštanje u pogledu nije dovoljno, ovdje ga jednostavno možete nadopuniti ugodnom atmosferom, udobnim naslonjačem i šalicom vrhunskog espressa. Ili, ako volite gledati kako se noć spušta na sve tišu prirodu, svidjet će vam se taj pogled i dok se brčkate u jacuzziju.

Ova moderno uređena drvena kuća može ugostiti osam osoba, kojima će u 180 kvadrata i tri spavaće sobe biti i više nego udobno. Ako ste planirali odmor s društvom, ova će kuća zadovoljiti svačije zahtjeve, a u nju će se jednako udobno ugnijezditi i dvije obitelji.

Svaka soba ima privatnu kupaonicu, dok je četvrta zajednička, a za nuždu netko može prespavati i u dnevnoj sobi u kojoj se nalazi kauč na rasklapanje. Prostrani dnevni boravak spojen je s kuhinjom koja je opremljena svime što bi vam moglo ustrebati za kulinarske avanture, a ako ste željni otvorene vatre, vani vas čeka i roštilj na drveni ugljen.

Mogla bi vas zanimati i sauna u kojoj ćete ostaviti sav nakupljeni stres, iako dokazano uspješno protiv njega djeluju i šetnje prirodom. Iz dvorišta se možete otisnuti ravno u šumu, a u blizini je i uređena šetnica uz romantičnu Koranu.

Noćenje u Woods Lodge Plitvička jezera platit ćete 360 eura preko platforme Booking.com, a kalendar dostupnih termina i sve detalje pronaći ćete na ovom linku.

Ulaz 1 u Plitvice udaljen je tek 11 kilometara od praga ove lijepe drvene kuće, otprilike na istoj je udaljenosti i obiteljski ranč Dolina jelena na kojem možete upoznati više od 50 jelena lopatara, košute i konje. Čudesne Baraćeve špilje također su desetak kilometara udaljeni od vaše nove šumske oaze, a gromoglasne Rastoke dvadesetak.

Nemojte zanemariti niti Drežnik Grad u kojem odsjedate, prošetat ćete ionako do dućana pa usput obiđite ruševine staroga grada Drežnika koje se sjećaju nekog drugačijeg svijeta.

Savršeno udobna i s puno stila: Kuća koja zna što vam treba nakon duge šetnje Kuća za odmor Kula - 19 Kuća za odmor Kula - 18 Kuća za odmor Kula - 17 +15 Kuća za odmor Kula - 16

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju