Internetska platforma za najam smještajnih jedinica Airbnb ne prestaje iznenađivati svojom živopisnom ponudom.

Potvrđuje to i ova vikendica u pitoresknom mjestašcu Goultu u departmanu Vaucluse u jugoistočnoj Francuskoj.

Riječ je o kući s jednom spavaćom sobom i jednom kupaonicom za maksimalni smještaj dviju osoba koja je idealna za parove. Njezin vlasnik, inače posrednik u kupovini antikviteta, opremio je interijer kuće mnoštvom zanimljivih i originalnih komada s romantičnim štihom.

Interijer ove smještajne jedinice u Goultu opremljen je antikvitetima Interijer ove smještajne jedinice u Goultu opremljen je antikvitetima (Foto: Airbnb.com)

"Xavierov dom doslovno je najčudesnije mjesto. Kao da se svako jutro probudite u muzeju. Osjećate da ste ušli u Aladinovu pećinu," kaže jedan zadovoljni korisnik na toj internetskoj platformi.

Bazen dug 12 metara

Najzanimljiviji dio kuće svakako je bazen dug 12 metara koji vijuga kroz kuću poput rijeke – kroz kamene lukove, pokraj zelenih biljaka, penjačica i cvijeća. "Teče" od terase do unutrašnjosti kuće koja je podijeljena na sveukupno četiri zasebne jedinice za iznajmljivanje.

Zapanjujući bazen Zapanjujući bazen (Foto: Airbnb.com)

Vlasnik na Airbnbu ističe: "Gosti su pozvani da koriste bazen od 12 metara koji dijeli s tri druga stana za iznajmljivanje, a koji se nalazi u jedinstvenom, sjenovitom, čarobnom, zatvorenom i tihom vrtu."

Odlučite li se za boravak u neobičnoj kući s bazenom, imat ćete pristup i dobro opremljenoj kuhinji, manjoj blagovaonici i radnom kutku. Na raspolaganju su vam i velika terasa, besplatni parking i Wi-Fi.

Jednu smještajnu jedinicu možete iznajmiti po cijeni od 240 eura na noć, a kako ona zapravo izgleda, provjerite u fotogaleriji na početku teksta.

U srcu Gorskog kotara: Planinska kuća koja je savršena za zimski odmor s ekipom Moderna planinska kuća Zerm u Mrkopalju - 6 Moderna planinska kuća Zerm u Mrkopalju - 5 Moderna planinska kuća Zerm u Mrkopalju - 8 +5 Moderna planinska kuća Zerm u Mrkopalju - 7

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju