Eric Cantona 90 – ih godina prošlog stoljeća bio je jedna od najvećih nogometnih zvijezdi. Najsvjetlije trenutke doživio je igrajući za Manchester United, a na Old Traffordu su ga toliko voljeli da je uskoro zaslužio i nadimak „Kralj“. E pa, danas, 25 godina nakon završetka karijere, ovaj Francuz odlučio se na poslovni pothvat vezan naravno uz nogomet, te će agencija koju predstavlja nogometnim fanovima nuditi izlete na neke od najvećih derbija na svijetu, ali to neće biti tek odlazak na utakmicu – već višednevno iskustvo vezano za nogomet.

„Volim kad nogomet izaziva emocije, volim kad se stadion trese“ – objašnjava Cantona. „Naša ideja bila je stvoriti najstrastvenija nogometna putovanja na svijetu, da imaju dušu, želimo da putnici osjete strast“ – dodaje legendarni nogometaš.

Agencija Looking FC zaljubljenike u nogomet tako će voditi na četverodnevna putovanja u gradove kao što su Liverpool, Manchester, Milano, Madrid ali i Buenos Aires. Iskustvo jasno, ne stoji malo, te je početna cijena po osobi nešto viša od 10 tisuća kuna, ali ćete za to doživjeti iskustvo iz prve ruke. Prošetati legendarnim mjestima, saznati sve o taktici, vidjeti važna navijačka mjesta te sudjelovati na radionici. Naravno, vrhunac svega je posjeta nogometnoj utakmici.

Ako ste recimo navijač Barcelone, gledanje utakmice na Camp Nou vjerojatno vam mnogo znači. No, to je samo utakmica, a gdje je cijela priča o klubu kojem često tepaju da je i „više od kluba“? Zašto Johan Cruyff zauzima toliko važno mjesto u Barcinoj povijesti i koje je ime nadjenuo sinu? Upravo ovakve odgovore dobit ćete na „nogometnim“ putovanjima.

Posjetom stranici vidimo da je neka od nadolazećih iskustava moguće doživjeti početkom ožujka – dvoboj Liverpoola i Intera na Anfieldu, ali i dvoboj Real Madrida i PSG – a na Santiago Bernabeu. U svakom slučaju, ako imate dovoljno dubok džep a za vas je nogomet možda i više od najvažnije sporedne stvari na svijetu – upustite se u ovu avanturu.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju