Opet nam se iz susjedne Bosne i Hercegovine javio fotograf Boris Trogrančić s novim prijedlogom za izlet, vikend, opuštanje u prirodi ili zabavu- u predivnom okruženju.

U njegovom objektivu ovog puta je zapela moćna Neretva i njen kanjon koji nas je osvojio na prvi pogled pa ovaj kraj sigurno ide na listu želja za izlet.

"Vozeći se cestom iz pravca Jablanice prema jugu, oduvijek mi je bila želja fotografirati veličanstveni kanjon koji je rijeka Neretva usjekla kroz padine planinskih gorostasa - Prenja, Čvrsnice i Čabulje. Rijeka Neretva duga je otprilike 230 kilometara, i gotovo cijelim svojim tokom priređuje nevjerovatne prizore. Ovaj put zastao sam na nekoliko mjesta, fotografirajući prirodu okupanu svibanjskim bojama." - kazao je Boris.

"Svaki put me oduševi činjenica da u Bosni i Hercegovini postoje ovakva mjesta. Nadam se da će prizori koje ja fotografiram barem malo povećati svijest o očuvanju prirode koju imamo." - zaključio je Boris te preporučio posjet ovom kraju, jer kako kaže na putu od Konjica prema jugu, preko Jablanice i Mostara pa sve do Metkovića ima aktivnosti "kao na pladnju". Rafting, planinarenje, povijesne i kulturne znamenitosti, prirodna blaga, te gastronomski specijaliteti, po kojima je kraj poznat, samo su dio preporuka koje ovaj ljubitelj prirode predlaže čitateljima punkufera.

Borisove avanture možete pratiti na njegovoj Facebook stranici i Instagram profilu.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju