Svatko koga pitate ima drugačiji razlog kampiranja. Neki se vole odvojiti od tehnologije i povezati s prirodom. Neke obitelji odlaze na kampiranje kako bi revitalizirale svoje odnose, daleko od svih smetnji kod kuće. Kampiranje različitim ljudima znači različite stvari. Spojite li kampiranje i Jadran, dobro je odredište Kamp Vranjica Belvedere smješten u Seget Vranjici, svega 5 kilometara od Trogira.

Ovdje vas očekuje potpuno uređeni bazen koji upotpunjuje ponudu kampa te predstavlja posebno mjesto za odmor duše i tijela, a s bazena se pruža predivan pogled na arhipelag. Za najmlađe, tu je dječje igralište, kao i mini klub u kojemu su organizirani posebni animacijski programi. Tu su i večernji zabavni program te dnevne aktivnosti za odrasle. Osim mogućnosti najma čamaca i bicikala sportsko-rekreacijsku ponudu kampa dopunjuju teniski tereni.

Osim prirodnih znamenitosti okolica kampa može se pohvaliti brojnim kulturno-povijesnim spomenicima koji se nalaze u gradovima diljem obale, a svi posjetitelji svoj razgled započinju u Trogiru. Proglašen UNESCO-ovom svjetskom baštinom 1997. godine zbog nevjerojatnog spoja helenističke, romaničke, renesansne i barokne arhitekture, Trogir je mikrosvijet drevne povijesti koji čeka otkriće svakog turista koji ga posjećuje. Znate li da je, uz Dubrovnik, ovdje sniman Game of Thrones? Istražite više i upoznajte Trogir, po mnogima jedan od najljepših starih gradova u Hrvatskoj.

Portal Crno jaje donosi posebnu ponudu smještaja u Kampu Vranjica Belvedere koja već za 4875 kuna omogućuje ljetovanje za do 6 osoba u mobilnim kućicama kampa. Tri odvojene spavaće sobe s dvije kupaone uz kompletno opremljenu kuhinju koja nudi i perilicu suđa, dnevni boravak uz TV ekran i prostranu natkrivenu terasu sa sjedećom garniturom gdje ćete provesti najviše vremena, pružit će vam udobnost vlastitoga doma. Plaže su udaljene tek 250 metara od mobilne kućice.