Svatko koga pitate ima drugačiji razlog kampiranja. Neki se vole odvojiti od tehnologije i povezati s prirodom. Neke obitelji odlaze na kampiranje kako bi revitalizirale svoje odnose, daleko od svih smetnji kod kuće. Kampiranje različitim ljudima znači različite stvari. Spojite li kampiranje i Jadran, dobro je odredište Kamp Vranjica Belvedere smješten u Seget Vranjici, svega 5 kilometara od Trogira.

Ovdje vas očekuje potpuno uređeni bazen koji upotpunjuje ponudu kampa te predstavlja posebno mjesto za odmor duše i tijela, a s bazena se pruža predivan pogled na arhipelag. Za najmlađe, tu je dječje igralište, kao i mini klub u kojemu su organizirani posebni animacijski programi. Tu su i večernji zabavni program te dnevne aktivnosti za odrasle. Osim mogućnosti najma čamaca i bicikala sportsko-rekreacijsku ponudu kampa dopunjuju teniski tereni.

Osim prirodnih znamenitosti okolica kampa može se pohvaliti brojnim kulturno-povijesnim spomenicima koji se nalaze u gradovima diljem obale, a svi posjetitelji svoj razgled započinju u Trogiru. Proglašen UNESCO-ovom svjetskom baštinom 1997. godine zbog nevjerojatnog spoja helenističke, romaničke, renesansne i barokne arhitekture, Trogir je mikrosvijet drevne povijesti koji čeka otkriće svakog turista koji ga posjećuje. Znate li da je, uz Dubrovnik, ovdje sniman Game of Thrones? Istražite više i upoznajte Trogir, po mnogima jedan od najljepših starih gradova u Hrvatskoj.

Portal Crno jaje donosi posebnu ponudu smještaja u Kampu Vranjica Belvedere koja već za 4875 kuna omogućuje ljetovanje za do 6 osoba u mobilnim kućicama kampa. Tri odvojene spavaće sobe s dvije kupaone uz kompletno opremljenu kuhinju koja nudi i perilicu suđa, dnevni boravak uz TV ekran i prostranu natkrivenu terasu sa sjedećom garniturom gdje ćete provesti najviše vremena, pružit će vam udobnost vlastitoga doma. Plaže su udaljene tek 250 metara od mobilne kućice.

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju